Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku: Izložba Erasmus+ studentica iz Dublina

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.01.2020. 8:23 
Naslov:  Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku: Izložba Erasmus+ studentica iz Dublina
23.01.2020. 17:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj semestar Odsjek za kreativne tehnologije po prvi je puta sudjelovao u programu Erasmus+ razmjene za studente. Dok je naših šest studentica preddiplomskog studija Kazališno oblikovanje zimski semestar provelo na dublinskom Institute of Art, Design + Technology, na naš su Odsjek na razmjenu došle njihove četiri studentice. Tri studentice studiraju kostimografiju (Costume design), a jedna dizajn i šminku lika (Character make-up design), tako da su svoja do sada stečena znanja mogle odlično nadopuniti na preddiplomskom studiju Kazališnog oblikovanja pri Odsjeku za kreativne tehnologije.

Iako svi Osječani bježe u Dublin, našim Irkinjama se zaista svidio Osijek i naš Odsjek. Vrijedno su radile i postigle izvrsne rezultate. U četvrtak, 23. siječnja 2020. u 17.30 sati u prostorijama Odsjeka za kreativne tehnologije (sveučilišni kampus, zgrada 18 ), održat će se mala izložba u kojoj ćemo izložiti dio njihovih radova, uključujući i iznimno zanimljive fotografije studentica Marthe Macnulty i Isobel Shackleton koje su nastale za vrijeme njihovog boravka u Osijeku. Također, Isobel će nam predstaviti svoj studijski smjer (Character make-up design) i pokazati nam transformacije likova na kojima je radila.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: