Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Valpovo: Treškara Maškara - Love Edition [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.01.2020. 10:35 
Naslov:  Valpovo: Treškara Maškara - Love Edition [2020.]
15.02.2020. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 15. veljače 2020. proglašavamo 4. fašničku karašicku republiku Belišća i Valpova i to isto kao lane, u valpovačkom dvorcu jer se više sviđa biti plemić nego podanik!

Šalu na stranu, pozivaju vas na najbolji MASKOTRASH PARTY u bližoj okolici! Karašicka i ove godine oblači maske, samo što smo sada začinili tajanstvenost s ljubavnim tepisima, ružama, melodijama, pismima, romansama i plesovima! Zavedite naizgled nepoznatu damu ili princa miješane krvi i zaplešite na bezvremenske domaće i strane TRASH hitove koje su za vas pripremili isto kao i prošle godine Domaćini iznenađenja & Nepoznati izvođači.

Dress code ludo maskiran, raspoloženje ljubavno, duh smećast (trashiran da se razumijemo), ulaz je skoro pa besplatan (donacija 10kn).

Po drugi puta ćemo po noći izabrati novog grofmanna jer tko je lud ima moć, a ona je još jača dok je noć! Izvlačenje novog grofmanna iz šešira donijet će nam malo mira nakon neprimjetne tiranije grofmanna Dine Borde.

I ove godine biramo NAJGOROBOLJU masku, koja podjednako očarava kombinacijom ljepote i ružnoće, kreativnosti i dosade. Dodatak je biranje najljepšeg ljubavnog para, kao što biramo:

- najljepšu osobu zaljubljenu u samog sebe (Nagrada „Ja nisam genije, ja sam čudo prirode“)

- nesretno zaljubljenu osobu s najvećom perspektivnom potencijalnog osvajanja (Nagrada „Ne odustajem, jedino s njom sebe vidim“)

- najljepši bivši par u kategoriji koji je ostao u dobrim odnosima (Nagrada „Ne vraćaj se starim ljubavima, ugašena tu je vatra, pođi negdje gdje topline ima“)

Karašicka Republika će ove godine vladati Belišćem i Valpovom tjedan dana, sve do SPALJIVANJA SLAMNATOG PUSTA 22.2. na ledini između dva grada.

Šaljive maske nestrpljivo vire iz mašte (vrebajući duše tašte), karašicki fašnik kuca na vrata, Belišće i Valpovo brat do brata! Ljubav je jača od svakoga mača, zapleši na treš ako želiš biti mačo.

p.s. Priča se po kartonaži da će u belišćanskoj knjižnici i valpovačkom Katančiću biti postavljene dvije kutije s ljubavnim pismima u kojima kao nekada u osnovnoj školi možete izjaviti ljubav svojim ljubavima. Naš maskirani poštar uručit će ljubavna pisma primateljima upravo na Treškari Maškari.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: