Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Klizalište Sokol Centar: Hokejaški trening za sportaše rekreativce

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65646
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.01.2020. 8:01 
Naslov:  Klizalište Sokol Centar: Hokejaški trening za sportaše rekreativce
25.01.2020. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Obožavatelj si hokeja i imaš želju ući u ulogu hokejaškog profića, poentirati s par golova supraničkom timu i napustiti led u pobjedničkoj atmosferi? Svi odgovori su DA? Ako je tako, imamo odlične vijesti!

U želji da ove sezone potaknemo zanimanje za hokejaški sport i što više rekreativaca uključimo u ovaj zanimljiv oblik sportske rekreacije, na Klizalištu Sokol Centar bit će organiziran ogledni trening hokeja na ledu za odrasle (15 godina i stariji) i to u subotu, 25. siječnja 2020. u 9:00 sati.

Trening će voditi iskusni trener klizanja i hokeja, a vjerujemo da će svi koji nam se pridruže biti oduševljeni ovim atraktivnim zimskim sportom.

Od opreme je potrebno ponijeti biciklističku ili skijašku kacigu (obavezno), deblje zaštitne rukavice te obući ski odjelo. Cijena ulaznice je 30,00 HRK (ulaznica + najam klizaljki).

Prethodna najava dolaska na trening nije potrebna. Važna napomena: trening je namijenjen rekreativcima starijim od 15 godina koji već poznaju osnove klizanja.

Vidimo se na Sokolu u subotu točno u 9:00 sati – pakove i palice donosimo mi!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: