Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Factory Osijek: Prva iOS akademija u Osijeku [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.01.2020. 8:58 
Naslov:  Factory Osijek: Prva iOS akademija u Osijeku [2020.]
30.01.2020. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Započeti karijeru kao iOS developer često zna biti teže nego primjerice kao web developer ili Adroid developer. Teško je naći kvalitetnog mentora, a početni izdaci često nisu mali. Teško je odlučiti se na takvu investiciju bez da ste sigurni da je to područje u kojemu ćete se pronaći. Uvodno predavanje održat će se 30. siječnja 2020. u 17h na prvom katu tvrtke Factory na adresi Lorenza Jagera 2 u Osijeku - obavezno se prijavite se za uvodno predavanje! [prijavnicu pronađite na kraju teksta].

Prijave za iOS akademiju su otvorene nakon uvodnog predavanja u siječnju i veljači - ukoliko se želite prijaviti, pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo kojeg možete priložiti u Google formi do 16. veljače 2020.



Nakon prijava slijedi proces selekcije gdje će biti izabrano 5 najboljih kandidata koji će osigurati svoje mjesto na iOS akademiji. Prva radionica će početi 3. ožujka 2020. u 17h u uredu Factorya u Osijeku. Dinamika samih radionica i termini će se dogovarati na tjednoj razini sukladno mogućnostima i potrebama kandidata.

Kako biste imali pomoć oko ove dileme - Factory organizira prvu iOS akademiju u Osijeku na kojoj će za sve polaznike biti osigurani mentori i oprema.

Što ćete sve dobiti na iOS akademiji?
- Besplatna edukacija
- Mentori i cijeli Factory iOS tim dostupan za sva pitanja
- Oprema za iOS programiranje
- Učionica na raspolaganju od 8h do 16h za rješavanje zanimljivih zadataka
- Zaokružen proces učenja o iOS programiranju

Više o iOS Akademiji:
Za početak - organizirano je uvodno predavanje na kojem ćete se upoznati s iOS platformom i potencijalnim mentorima te ćete više saznati o samoj Akademiji.

Factory mentorstvo
Prvenstveno, ulaže se velik trud i vrijeme od strane mentora u educiranje, praćenje i davanje feedbacka učenicima; prati se također feedback svake osobe u edukaciji i primjenjuju prijedlozi; dobro se razradi plan i program učenja prije nego li se krene u edukaciju; tempo se prilagođava napretku polaznika i uvijek potiče na korak više; osim mentora – svi unutar Factorya – neovisno o timu i platformi su spremni pomoći savjetom i smjernicama.

Kroz cijelu iOS akademiju vodit će vas iOS Team Lead Matija
Matija ima 4 godine iskustva u razvijanju mobilnih aplikacija. Osim toga predaje na fakultetu, izgradio je uspješan iOS tim i iza sebe ima velik broj uspješnih projekata te zadovoljnih praktikanata; započeo je karijeru kao Android developer te se upustio u iOS svijet jer je imao želju stvoriti širu sliku o mobile developmentu te proširiti svoje znanje i iskustvo.

Zašto je ovo idealna prilika za vas?
- Želiš razvijati iOS aplikacije, ali nemaš potrebnog znanja niti opreme
- Trebaš feedback od iskusnih kolega
- Želiš upoznati rad u timu
- Imaš iskustva u Android programiranju, ali te zanima i iOS

Oni koji se pronađu u iOSu i svidi im se surađivati s Factoryem će imati priliku za dodatnu praksu i posao!

Ako se pronalaziš u jednoj od ovih stavki, idealna si osoba za iOS akademiju!

Posjeti factory.hr/ios te prati novosti vezane uz iOS akademiju te pronađi najčešće postavljena pitanja od do sada prijavljenih osoba!

Za sva pitanja, možete se obratiti na hello[at]factory[dot]hr

Prijavnica:



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: