Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Predstavljanje knjige "Mala knjiga velikih promjena"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.01.2020. 12:03 
Naslov:  GISKO: Predstavljanje knjige "Mala knjiga velikih promjena"
17.01.2020. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u petak, 17. siječnja 2020. godine s početkom u 18.00 sati organizira predstavljanje knjige pod nazivom "Mala knjiga velikih promjena" autora Igora Čerenšeka mag. psych. Predstavljanje će se održati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

U knjizi "Mala knjiga velikih promjena" svaka promjena i svaka odluka dolaze s obrazloženjem te konkretnim savjetom i akcijom kako odluku provesti u djelo. Ova knjiga, stoga, nije za čitanje, već́ je priručnik koji potiče na djelovanje. Sastavljena je od odluka nekoliko stotina ljudi koji žele svoj život živjeti sretniji i zadovoljniji sobom. Knjiga je podijeljena u tri poglavlja koja predstavljaju tri važna odnosa u našim životima. Odnos sa sobom, odnos s drugima i odnos sa životom. Svaki od tih odnosa obilježava naš život i utječe na nas, pa su tako i odluke koje živimo i ulaganja koja dajemo u te odnose presudne za kvalitetu našeg života i osjećaj sreće i ispunjenosti u svakodnevici.

Igor Čerenšek mag. psych. osnivač je i vlasnik zaštićenog brenda Mentalni trening. Igor je bio sudionik Olimpijskih igara u Ateni 2004 te član plivačke reprezentacije dugi niz godina. Za vrijeme studija u SAD-u započeo je sastavljanje koncepta Mentalnog treninga te ga je od 2008. godine počeo primjenjivati u svom radu sa sportašima i svima ostalima koji žele ostvariti vlastitu izvrsnost. Danas Igor radi sa sportašima, menadžerima, glumcima, pustolovima i s domaćim i stranim tvrtkama kao predavač i motivacijski govornik.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: