Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sajam vjenčanja u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.01.2020. 9:23 
Naslov:  Sajam vjenčanja u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj vikend isplati se obići omiljeni shopping centar jer su u tijeku velika sezonska sniženja i Sajam vjenčanja Osijek.

Zadovoljstvo ovih dana predstavlja svaka kupovina u Portanovi! Sezonska sniženja su u punom jeku i izbor je još uvijek velik pa požurite po stvari koje ste dugo priželjkivali, a sada ih možete kupiti po zaista povoljnim cijenama.



Ovaj vikend posjetite Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova u Portanovi! Osječki Sajam vjenčanja pripremio je za sve buduće mladence i ljubitelje vjenčanih manifestacija bogat dvodnevni program, a posebna je poslastica dobrotvorna gala revija na kojoj će poznati Slavonci i Slavonke prošetati modnom pistom i podržati dobrotvornu akciju Sajma. Glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, dogradonačelnica grada Osijeka Žana Gamoš, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić i Matej Podgoršćak te kantautorica Aklea Neon će u subotu, 18. siječnja 2020., u 18 sati na Gala modnoj reviji prošetati pistom u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom

Brojni domaći izlagači pripremaju 18. i 19. siječnja 2020. u najvećem regionalnom trgovačkom centru Portanova pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Posjetitelje očekuje raznovrsna ponuda, interaktivne radionice, degustacije slastica, atraktivni sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova, a na revijama će poznate modne kuće i saloni vjenčanica te etablirani hrvatski dizajneri prikazati vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni.

Osječki Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a već treću godinu za redom njegovo humanitarno djelovanje usmjereno je prema Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Dobrotvornom akcijom i kupnjom humanitarne srećke svi će posjetitelji na Sajmu moći podržati projekte ove Udruge.

Dragi mladenci i svi ljubitelji vjenčanih manfestacija rezevirajte svoje vrijeme i posjetite Sajam vjenčanja Osijek u Portanovi ovaj vikend. Ulaz je besplatan.

Program:

Subota, 18. siječnja 2020.
09.00 sati - Otvaranje sajma
12.00 sati - Modna revija
15.30 sati - Radionica: Sve tajne organizacije vjenčanja by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja
18.00 sati - Gala modna revija
21.00 sati - Zatvaranje sajma

Nedjelja, 19. siječnja 2020.
09.00 sati - Otvaranje sajma
12.00 sati - Modna revija
16.30 sati - Radionica:Vjenčani trendovi- moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice
18.00 sati - Modna revija
21.00 sati - Zatvaranje sajma



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: