Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tijekom vikenda pojačane mjere u cestovnom prometu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65646
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.01.2020. 9:43 
Naslov:  Tijekom vikenda pojačane mjere u cestovnom prometu
Od 10.01.2020. 12:00 do 12.01.2020. 11:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 10. siječnja 2020., od 12 do 18 sati na području cijele PU osječko – baranjske policijski službenici provodit će pojačane mjere nadzora cestovnog prometa. Mjere će biti usmjerene na utvrđivanje prekršaja oduzimanja prednosti prolaska i prekršaja pješaka.

Tijekom vikenda, 11. i 12. siječnja 2020., na području čitave PU osječko – baranjske policijski službenici provodit će pojačane mjere nadzora cestovnog prometa. Mjere će biti usmjerene na utvrđivanje prekršaja uzročnika prometnih nesreća tzv. „4 ubojice u prometu“ (brzina, alkohol, sigurnosni pojas i nepropisno korištenje mobitela) te drugih najtežih prometnih prekršaja kojima se ugrožava sigurnost svih sudionika cestovnog prometa.





Tekst: PU osječko-baranjska
Foto: Dino Spaić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.01.2020. 11:38 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ima svakakvih policajaca. i korektnih i nekorektnih. Evo jedne priče u kojeoj su po mom sudu postupili nekorektno, iako zakonito. Pješački prijelaz je na raskrižju preko četverostaznog kolnika. Pješak se kreće prema prijelazu i tek što nije stupio na kolnik. Automobil skreće desno iz susjedne ulice i prelazi preko pješačkog prijelaza, vjerojatno računajući da će pješaku trebati prilično vremena da došeta sa nasuprotne strane, i da ga u stvari ne nikako ugrožava. Policajac koji je bio u blizini naplaćuje vozaču kaznu jer je ugrozio pješaka. Ovakvo ponašanje policije je, recimo u Zagrebu, nemoguće.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: