Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sada je pravo vrijeme za shopping u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.01.2020. 9:35 
Naslov:  Sada je pravo vrijeme za shopping u Portanovi
12.01.2020. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sezonska sniženja su zavladala vašim omiljenim shopping centrom, Sajam vjenčanja već sljedeći tjedan.

Zadovoljstvo ovih dana predstavlja svaka kupovina u Portanovi! Sezonska sniženja su počela odmah nakon blagdana pa gotovo da nema izloga koji ne zove na shopping sa značajnim uštedama. Izbor je još velik pa požurite pod stvari koje ste dugo priželjkivali, a sada ih možete kupiti po zaista povoljnim cijenama.



Osim uvijek odličnog shoppinga, ovaj vikend vas u Portanovi očekuje Malac genijalac, radionica mentalne aritmetike za kognitivni razvoj djece od 4 do 12 godina i to u nedjelju 12. siječnja 2020. od 16 sati.



A sve je u Portanovi već spremno za još jedan Sajam vjenčanja u Osijeku, u TC Portanova koji će se održati 18. i 19. siječnja 2020. Brojni izlagači pripremaju za sve buduće mladence pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja, a uz zanimljive interaktivne radionice i degustacije slastica, posjetitelje očekuju i svakodnevne modne revije na kojima će domaći dizajneri i etablirani saloni vjenčanica otkriti trendove u nadolazećoj sezoni. Posebna su poslastica i atraktivni sajamski popusti koji će budućim mladencima omogućiti uštedu prilikom planiranja vjenčanja.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: