Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Detalji velike tragedije u Osijeku: Vozač nije imao položen vozački ispit?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.01.2020. 9:37 
Naslov:  Detalji velike tragedije u Osijeku: Vozač nije imao položen vozački ispit?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Crni kraj, ali i početak nove godine. Jučer u jutarnjim satima život su izgubile tri mlade osobe, dok je jedna prevezena u osječki KBC.

Podsjetimo, jučer malo prije 5 sati u Ulici cara Hadrijana, nedaleko Remize dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su život izgubile tri mlade osobe(19, 24 i 25 god.), dok je 21-godišnja djevojka teško ozlijeđena. Djevojka je u KBC Osijek zaprimljena s teškim ozljedama mozga, prsišta, trbuha, kostiju.

"Trenutno je stabilno i nije životno ugrožena. Sada je na respiratoru, prati se rad svih vitalnih funkcija, potpuno je zbrinuta i nadamo se dobrom ishodu", rekao je dežurni anesteziolog Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje osječkog KBC-a Ivan Jurić.

Kako doznajemo, uzrok ove prometne nesreće bila je neprilagođena brzina. Uslijed prevelike brzine vozač je sletio s ceste i udario u stablo. Koliko je brzo vozio, govori i činjenica da je motor automobila odletio nekoliko metara dalje, a po livadi su bili razbacani dijelovi auta. No, nekoliko sati prije same nesreće na društvenim mrežama četvero mladih se slikalo i objavljivalo snimke alkohola uz 'potpis' "Natjecanje u ispijanju alkohola".

Prema neslužbenim informacijama, vozač je polagao vozački ispit, ali ga nije položio. Još nije poznato je li, uz veliku brzinu, vozač vozio i pod utjecajem alkohola.

Grad Osijek izražava duboku sućut i suosjećanje obiteljima tragično preminulih mladih ljudi čiji su se životi ugasili u teškoj prometnoj nesreći. Zbog ovog tragičnog događaja koji je potresao građane Osijeka, gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić proglašava utorak, 7. siječnja 2020. godine – Danom žalosti u Gradu Osijeku.







Tekst: Osijek031.com
Foto: IG, Radio Osijek/Arhiv


Pročitajte i..
Još jedna teška prometna nesreća u Osijeku - tri osobe smrtno stradale
7. siječnja 2020. - Dan žalosti u Osijeku

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: