Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dragonjska ulica: Silvestarska nogometna utakmica [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.12.2019. 11:14 
Naslov:  Dragonjska ulica: Silvestarska nogometna utakmica [2019.]
31.12.2019. 15:15
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Silvestarska nogometna utakmica koju igraju neprekinuto od 1978. do ove 2019. u Industrijskoj Četvrti igra se u Dragonjskoj ulici, na Staru godinu 31. prosinca 2019. uvijek u isto vrijeme na istome mjestu, s početkom u 15:15 sati.

Žele iskazati zahvalnost što su u ovoj krasnoj tradiciji sudjelovale mnoge generacije sportaša kao Tomislav Radotić, Velibor Majerus, obitelji, Bilići, Šebe, Jurići, Kovači, Hideki, Mađarci, Firicki, Zohil, Krbanja, Lacković, Gordan, Tanacković, Ljuj s novopridošlim krasnim susjedima a prisjetimo se i onih koji više nisu s nama Dražen Firicki – Fric, Lukenda, Kelić, Gagulić, Ivaniša, Krole i drugih.

U početku davne 1978. su zamislili da Silvestarskom utakmicom naprave uvod u Novu godinu uz druženje, upoznati bolje susjede i sve koji dođu pogledati i uveličati ovu sada vrlo dugu tradiciju.

Sada uz nas koji smo aktivni sudionici u utakmici,uvijek bar toliko bude bivših suigrača koji zbog zdravstvenih ili drugih razloga ne igraju,ali redovito budu nazočni kao i mnogi susjedi koji su uvijek dio dekora i daju štimung atmosferi u gledalištu motreći nas Veterane,Seniore i Juniore.

Siguran da ćemo se okupiti bez obzira na vrijeme i igrati u patikama, kopačkama, cipelama, gojzericama i sl.

Jedinstvena SILVESTARSKA UTAKMICA s neprekinutom tradicijom dugom sada već 42 godine



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: