Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Upucao automat za klađenje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.12.2019. 13:01 
Naslov:  Upucao automat za klađenje
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 37-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

U petak 27. prosinca, oko 21,10 sati, u Osijeku, ispred ugostiteljskog objekta, 37-godišnjak je iz pištolja ispalio više hitaca u zrak. Potom je 37-godišnjak ušao u ugostiteljski objekt u kojem su se nalazili gosti i ispalio jedan hitac u automat za klađenje te se udaljio iz ugostiteljskog objekta. Policijski službenici su izašli na mjesto događaja, pronašli i uhitili 37-godišnjaka. U subotu, 28. prosinca, temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija u Osijeku, vlasništvo 37-godišnjaka, te je pronađen i na potvrdu oduzet pištolj sa više desetaka komada pripadajućeg streljiva. Počinitelj je priveden pritvorskom nadzorniku.

Istog dana oko 21,15 sati, u Osijeku, u blizini trgovačkog centra, 22-godišnjak iz Livane je kroz otvoreni prozor osobnog automobila ispalio nekoliko hitaca iz plinskog pištolja. Policijski službenici su na adresi prebivališta pronašli 22-godišnjaka i od istoga na potvrdu oduzeli plinski pištolj sa više desetka komada pripadajućeg streljiva.

Protiv 22-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.





Tekst: PU osječko-baranjska
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: