Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki glumac Aleksandar Bogdanović teško nastradao u prometnoj nesreći

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.12.2019. 13:25 
Naslov:  Osječki glumac Aleksandar Bogdanović teško nastradao u prometnoj nesreći
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[16.12.2020.] Mladić koji je pregazio glumca Aleksandra Bogdanovića žalio se na presudu Vrhovnom sudu


[7.2.2020.] [VIDEO] Pojavila se snimka koja dokazuje da postoje svjedoci naleta auta na Aleksandra Bogdanovića


[16.1.2020.] Sena Krupić, supruga Aleksandra Bogdanovića: "Aleksandar, moja ljubav je te večeri bio žrtva vašeg odgoja i napuhanih dječjih ega"


[27.12.2019.]Mladić (22) koji je usmrtio Aleksandra Bogdanovića završio u istražnom zatvoru


[25.12.2019.] Preminuo glumac osječkog HNK Aleksandar Bogdanović


[22.12.2019.] Aleksandar Bogdanović, 45-ogodišnji nagrađivani glumac Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, poznat i po filmskim i televizijskim ulogama sinoć je teško nastradao u prometnoj nesreći u Osijeku zadobivši ozljede opasne po život.

Prema podacima policije, prometna nesreća se dogodila oko 22 sata i 30 minuta u Osijeku na pješačkom prijelazu na Trpimirovoj ulici, a 22-godišnjeg vozača koji je sudjelovao u nesreći policija je naknadno privela jer je pobjegao s mjesta nesreće. Prema informacijama iz osječkog KBC-a Bogdanovć je u induciranoj komi s teškim ozljedama glave opasnima po život.





Tekst: Željko Kovačević/Radio Osijek
Foto: DB/Foto-arhiv031


Pročitajte i..
Mladić koji je pregazio glumca Aleksandra Bogdanovića žalio se na presudu Vrhovnom sudu
Podignuta optužnica protiv mladića koji je na pješačkom pregazio glumca Aleksandra Bogdanovića
[VIDEO] Pojavila se snimka koja dokazuje da postoje svjedoci naleta auta na Aleksandra Bogdanovića
Sena Krupić, supruga Aleksandra Bogdanovića: "Aleksandar, moja ljubav je te večeri bio žrtva vašeg odgoja i napuhanih dječjih ega"
Mladić (22) koji je usmrtio Aleksandra Bogdanovića završio u istražnom zatvoru
Preminuo glumac osječkog HNK Aleksandar Bogdanović
Osječki glumac Aleksandar Bogdanović teško nastradao u prometnoj nesreći


Zadnja promjena: Redakcija 031; 16.12.2020. 9:48; ukupno mijenjano 6 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Nikolaj
Offline
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.12.2019. 14:40 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dakle....živim u Europskoj aveniji i nedavno je automobil u pola bijela dana na pješačkom prijelazu kod "Galerije" usmrtio djevojčicu na pješačkom prijelazu. Nakon toga Postaja prometne policije Osijek, koja je jedina nadležna i po čijem odobrenju sve ostale gradske i cestovne službe dalje postupaju, nije ništa poduzela da se taj pješački prijelaz "osigura" i "uspori" sa svim potrebnim kako je to već odavno napravljeno čak i po zadnjim "selendretinama" oko Osijeka...

Isti slučaj i ovdje....svaku večer prolazim u svojstvu vozača po navedenim pješačkim prijalazima koji su "ulaz" u Vijenac i ne vjerujem da je osvijetljenost istih katastrofalno loša unatoč svjetlosnim upozorenjima da se tu nalazi pješački prijelaz i biciklistički prijelaz istovremeno. Nebrojeno puta vidim kroz vjetrobransko staklo gdje se u zadnji trenutak izbjegavaju prometne nezgode s teškim posljedicama po pješake i bicikliste!

Iluzorno je očekivati da će vozači a posebice mladi i neiskusni (često objesni željni krvi) biti svjesni da je ljudsko meso izuzetno mekano i ranjivo obzirom željezo u kojem sjede dok voze nema te brige prilikom susreta s pješakom i biciklistom.

Konkluzija: Postaja prometne policije Osijek je zakonski (Zakon o sigurnosti prometa na cestama) odgovorno tijelo i treba nadležnim službama naložiti da taj pješački i biciklistički prijelaz budu propisano osvijetljeni ne samo svjetlosnim znakovima već i uličnom rasvjetom koja nije zagušljivo žuto svijetlo od prije 75g već LED rasvjeta po kojoj je sve "razvidno".

Stanovnici Vijenca, ovdje je riječ o Vašoj djeci i dokle god se ne organizirate i izađete masovno na to mjesto neće se ništa promijeniti kao što se ništa nije promijenilo ni u Europskoj aveniji osim što su drugi dan doslovce izbrisali pješački prijelaz na mjestu stradavanja navedene djevojčice a isti je tu postojao od "stoljeća sedmog". Sada na tom mjestu djeca, roditelji s djecom, starci i invalidne osobe prelaze ulicu jer se na navedenom mjestu nalazi Očna bolnica Osijek čime ugrožavaju prije svega sebe a onda i sve ostale sudionike prometa.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.12.2019. 13:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gospodinu Aleksandru Bogdanoviću želim što uspješniji oporavak.
I sam često prelazim na tom pješačkom prijelazu, a bio sam svjedokom naleta automobila na biciklistu u pol bijela dana. Noću je još opasnije. Kad bi pješački bio bolje osvijetljen, to bi svakako doprinijelo većoj sigurnosti.
Kad sam svojedobno pohađao tečaj za vozački ispit jedan predavač je rekao: "Prometna nesreća je gotovo uvijek rezultat nedovoljne pažnje obojice sudionika". Tada mi se to činilo bez veze, no danas znam da je to sušta istina. Dakle, pošto znamo da su vozači neoprezni, mi pješaci bi zato trebali biti dvostruko oprezniji, radi nas samih. Ja se trudim da noću uvijek imam na sebi od odjeće barem nešto svijetlo, ili barem patike s reflektirajućim dijelovima ili slično. Razmišljao sam o nabavci reflektirajuće narukvice, a sad kad sam pročitao o ovoj nesreći, sigurno ću je nabaviti.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: