Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar osobne moći: Ples vizije + izrada mape namjere (kolaža) za 2020. @ dvorana Yoga home

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.12.2019. 10:13 
Naslov:  Centar osobne moći: Ples vizije + izrada mape namjere (kolaža) za 2020. @ dvorana Yoga home
12.01.2020. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


U nedjelju, 12. siječnja 2020. u dvorani Yoga home održat će se radionica Ples 5Ritmova.

Zatvaramo vrata stare godine, dodajemo znamenku više na kalendaru, okrećemo novu stranicu, otvaramo prazan prostor gdje nanovo preispitujemo želje srca i važnost naših namjera, čega nam je previše i što nam nedostaje.

Prelaskom preko praga, otvaramo prostor za nove prilike, da resetiramo dosadašnji život i manifestiramo ono što želimo. Tkanina naših temeljnih obrazaca se nanovo plete u nešto novo, čega možda nismo još svjesni, ali naše tijelo to osjeća i to jednako izazovno kao um i srce.

Dozvolimo si čuti priču tijela, doći bliže sebi, kroz pokret zagrijati stopala i spremnije zakoračili prema novim mogućnostima i izazovima koji su pred nama.

Iskoristimo ovaj početak da stavimo svjesnu namjeru u kojem smjeru želimo da nam se nova godina odmota.

Na radionici ćemo pokretom i tijelom otvarati prostor za snove, namjere, vizije kroz ples i nakon toga ulazimo u proces kreativnog stvaranja Mape namjere/ kolaža za 2020. godinu. Izrada mape namjere je moćan i vrijedan alat koji nam pomaže kako na jednostavan, jasan i zabavan način zadržati fokus na onome što i kako želimo živjeti.

VRIJEME RADIONICE: 12.01. 2020 u 14h (u trajanju od 4 sata)
MJESTO ODRŽAVANJA: Yoga Home - Centar Osobne Moći , Fakultetska 4, OSIJEK

Zbog materijala koji trebamo kupiti i pripremiti prijave su obavezne!
PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice, te vas molim da kliknete na link ispod:



Po prijavi, a neposredno prije radionice, zaprimit ćete detaljnije upute kako se pripremiti i što je potrebno donijeti. U cijenu radionice uračunat je dio materijala koji će se koristiti.

CIJENA:
- 160 kn za rane prijave (sa 7.1.2020)
- 190 kn za prijave nakon 7.1. ukoliko bude mjesta Smile

INFO: Jasenka Anić, anic.jasenka[at]gmail[dot]com, 099/758-0156

O plesnoj metodi 5Ritmova
Metodu pokreta 5 Ritmova®utemeljila je Gabrielle Roth, a danas metodu prakticiraju deseci tisuća ljudi diljem svijeta. To je filozofija, pogled na život, umjetnost izražavanja i dinamična praksa pokreta ukorijenjena u načelu koje kaže da se naša psiha sama iscjeljuje ako je pokrenemo.

Moćna i jednostavna meditacija u pokretu koju svatko bez obzira na dob, veličinu, sposobnosti ili fizička ograničenja - može prakticirati.

Mapa 5Ritmova ( Tečni, Stakato, Kaos, Lirski, Duboka tišina) nudi “koreografiju za ples na rubu" - nema zadanih koraka klasičnog plesa, nego nam daje smjernice za izražajnu kreativnost. Pokretanjem tijela, budimo vlastitu osjećajnu dimenziju, umirujemo um, razvijamo svjesnost o trenutku i doživljavamo naše prirodno stanje.

Mape su vodič za samoistraživanje kroz pokret koji nas vodi na putovanje kroz vlastitu unutrašnju divljinu.

Voditeljica plesnog dijela radionice je Romana Soldo, certificirana učiteljica 5 Ritmova. Plesom i pokretom se bavi 20 godina, edukaciju za ovu metodu završila je u SAD-u. “Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom vodilo me kroz razne plesne škole, edukacije, meditativne i duhovne prakse. Susret s ovom praksom naučio me kako da se maknem samoj sebi s puta, na jednostavan i prirodan način kroz pokret, uvidim da je tijelo i vlastita energija ~ najbolji učitelj.U o vom radu želja mi je i namjera stvoriti prostor u kojem slušamo i čujemo što nam tijelo govori, na taj se način u vlastitom ritmu ponovo povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.”



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: