Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cadillac: Nikola i Nemanja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.12.2019. 11:50 
Naslov:  Cadillac: Nikola i Nemanja
21.12.2019. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Subota, 21. prosinca 2019.
U subotu 21.12.2019. godine u clubu Cadillac, prigodom došašća, iz pravca istoka dolazi nam band-Nikola i Nemanja.

Band -Nikola i Nemanja- čine dva mladića u najboljim godinama koji se zovu Nikola i Nemanja. Ovi mladci donose sa sobom dvije gitare i poneki kabel pomoću kojih će uz pjesmu širiti mir među narodima i ljudima dobre volje. Repertoar tih blagih mladića satkan je od čiste ljubavi, Božićnih pjesama i Rundeka. Nikola i Nemanja su glazbeni virtuozi ogromne fizičke ljepote zbog koje često na njihovim koncertima žene, muškarci i treći spol bacaju donje rublje na njih,a doleti i po koji kaput u što smo se i sami uvjerili pri njihovoj zadnjoj svirci u klubu Cadillac, naime bina je bila zatrpana ženskim kaputima (možda bi trebali zašarafiti još koju vješalicu). Naravno bacanje donjeg rublja nije higijenski pa Nikola i Nemanja mole obožavatelje da donje rublje koje namjeravaju baciti na njih pošalju u Caritas potrebitima, a kapute dostave bendu.

Članovi ovog benda posebnu pažnju poklanjaju motanju kablova, većina bendova smotaju kablove poslije svirke, no ovaj band ih mota i prije i poslije svirke, a ponekad smota i u pauzi. Navodno posebnom tehnikom motanja kablova postižu taj fini prepoznatljivi zvuk po kojemu su nadaleko poznati, a da to nije izmišljotina dođite u subotu i sami se uvjerite.

Uprava
Ps.
- Inače dio banda imenom Nikola je glumac i u seriji Prava žena igra ulogu jednog čovjeka u koga se zaljubi Ruža, koja iza sebe ima pet brakova i tu oni zajedno otputuju kod bake na selo gdje nalaze baku u zagrljaju mlađahnog sirijca,doktora nuklearne fizike,koji je u stvari Ružin brat blizanac iz majčinog drugog braka sa prvim mužem, njemu (Nikoli) je to malo sumnjivo jer dotični sirijac, kojega glumi Slavko Sobin, previše sliči na Jelenu Veljaču kada okrene lijevi profil i tu Nikola počinje istraživati u … uostalom nećemo vam sve prepričati navratite u subotu u klub Cadillac, a ljubazni Nikola će vam iz prve ruke prepričati nastavak….. ako još uvijek čitate ovu najavu dobra je vijest da ste osvojili kartu za subotnji koncert koji je besplatan, a loša da je vrijeme za odlazak psihijatru.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: