Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portoš danas kreće u akciju darivanja nasumično odabranih kupaca u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.12.2019. 9:30 
Naslov:  Portoš danas kreće u akciju darivanja nasumično odabranih kupaca u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Portoš će razveseliti dvadesetak slučajno odabranih posjetitelja besplatnim shoppingom, a shopping je ovih dana uz brojne popuste u Portanovi bolji nego ikada.

Ako ste se ovih dana planirali zaputiti u Portanovu – dobro ste to isplanirali. Posljednja Portoševa ovogodišnja akcija darivanja slučajno odabranih posjetitelja započinje danas. Portoš će šetati Portanovom, ulaziti u trgovine i posjetitelje koje zatekne na blagajnama planira i ovaj puta preduhitriti tako što će platiti račun umjesto njih. Pa zar to nije divno? Pouzdano znamo da mu je ovaj puta, više nego ikada, novčanik pun i jedva čeka iznenaditi i razveseliti one koji mu se nađu na putu. Budite to baš vi!



Ali to nije jedini način na koji možete osvojiti vrijednu nagradu za svoj dolazak u Portanovu. S računom iz bilo koje trgovine, i to bez obzira na iznos na računu, javite se na Info pult, preuzmite svoj kupon i sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj se nagrade dijele baš svaki dan! Advent u Portanovi – odgovori i osvoji, nagradna je igra u kojoj je zaista lako sudjelovati, a nagrade su fantastične i raznovrsne. Pa čak i ako vas ne izvuku u nekom od svakodnevnih izvlačenja – imate još uvijek šansu za dobitak glavne nagrade, a to je 2.000 kn za shopping u Portanovi. Tko je taj sretnik saznat ćemo svi skupa na završnom izvlačenju 27. prosinca 2019..



A uvjerljivo najbolji način za profitirati ovih blagdana u Portanovi su popusti, a oni su krenuli ove godine ranije nego ikada. Izlozi se crvene od panoa s iznosima popusta koji se već sada penju i do 70%. Što nas tek očekuje od 27. prosinca 2019., kada i službeno kreću sezonski popusti vidjet ćemo uskoro.

I ne zaboravite da je Djed Božićnjak u Portanovi svaki dan od 17 do 19 sati, a svi koji su ove godine bili dobri, pozvani su na druženje i fotografiranje s ovim dobrim djedicom.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: