Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trg Ante Starčevića: Doček Nove godine u Osijeku [2020.] - Opća opasnost

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2019. 13:06 
Naslov:  Trg Ante Starčevića: Doček Nove godine u Osijeku [2020.] - Opća opasnost
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


Dočekajte Novu 2020. godinu na Trgu Ante Starčevića uz Opću Opasnost! Osijek će i ove godine ponovo imati veliki, organizirani doček Nove godine na središnjem Trgu Ante Starčevića.

Dok čekamo detaljan program, pogledajte tko je još pripremio doček Nove godine - Doček Nove godine u Osijeku - 2020. [mjesta i programi].


Na Staru godinu, na glavnom gradskom trgu Trgu dr. Ante Starčevića, održat će se svečani doček Nove godine uz koncert jednog od najpopularnijih hrvatskih rock bendova, grupu Opća opasnost s početkom u 22:30.

Prije velikog koncerta, od 21 sat na trgu krećemo sa zabavom i zagijavanjem, a od 21:30 sve će okupljene zabavljati DJ Kameny. On će svojim glazbenim umijećem na "after partiju" veselu atmosferu održavati i nakon koncerta Opće opasnosti sve do 3 sata ujutro!

Za sve koji će u ponoć biti preumorni za zabavu na otvorenom, poput naše dječice, Grad Osijek i Kulturni centar i ove godine na glavnom trgu priređuju Dječji doček Nove godine uz DJ Max-a, od 11 do 13 sati.

Tradicionalno po otkucavanju ponoći s obližnje Katedrale, ulazak u 2020. godinu obilježit će veliki vatromet uz valcer "Na lijepom plavom Dunavu".

No, najveselijoj večeri u godini predstoji jednako tako radosno vrijeme - mogli bismo reći da je "5 do 20", ne sati već dana do ulaska u 2020., pa zato pogledajte što vas sve do utorka i Stare godine očekuje u centru Osijeka...

Božićno-novogodišnji sajam na glavnom trgu (27.-31.12.)
Iako je Advent u Osijeku kako i pristaje vremenu Došašća završio na Badnjak, na Trgu dr. A. Starčevića u Gornjem gradu se od 27. do 31. prosinca nastavlja prigodni božićno-novogodišnji sajam s obrtničkim proizvodima idealan za "last minute" kupnju poklona najmilijima. Sajam je kao i tijekom Adventa otvoren cijeli dan od 9 do 19 sati, a na veliku radost okupljenih sugrađana i gostiju, radit će i na Silvestarsku noć tijekom dočeka Nove godine!

U dijelu kućica te u središnjoj kupoli (grijana terasa) pronaći ćete bogatu ponudu pikantnih kobasica, posebnog dimljenog grilla, kuhanog vina i omiljenog Osječkog piva.

Kupola odnosno veliki "iglu" otvoren je svakoga dana do Silvestrova od 10 do 22 sata, a od 17 do 20 sati u njoj vas očekuje zabava uz DJ-a pod nazivom "5 do 20". Ta velika grijana terasa uz vesele ritmove DJ-a vam može posebno dobro poslužiti i u večer dočeka Nove godine, kao mjesto zagrijavanja pred rock koncert benda Opća opsanost.

Prilikom posjeta božićno-novogodišnjem sajmu nek vas ne iznenadi Djed Božićnjak. Naime, na sam Badnjak prilikom dostavljanja zadnjih poklona dječici diljem svijeta, Djedici se "pokvario" sob Rudolf. Poslao ga je na odmor u štalicu, a u Osijeku mu se toliko svidjelo da je odlučio Novu godinu dočekati s nama te sve okupljene provozati u svojim zamjenskim kolima, rikši, zanimljivom vozilu na tri kotača! Izvor: TZ Osijek






Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: