Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Djedica nakon tretmana u Poliklinici Lege Artis kreće s podjelom poklona

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.12.2019. 17:53 
Naslov:  [VIDEO] Djedica nakon tretmana u Poliklinici Lege Artis kreće s podjelom poklona
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove godine Djedica svima dijeli i poklon iz Poliklinike Lege Artis.

Božić je pred vratima. Stiglo je vrijeme kada će se pripremiti blagdanski stol, zapaliti pokoja svjećica i uživati u krugu obitelji.

S Božićem nam se bliži i vrijeme domjenaka. Sigurno je da ni ovi blagdani neće proći bez obilnog blagdanskog stola.

Ima i onih koji su u blagodatima obilnog stola uživali tijekom cijele godine. Naš Djedica se ove godine malko opustio. Odmarao se na plaži, pio koktele, tulumario, roštiljao s ekipom – živio život punim plućima.

Kada je stigao prosinac frka…pokušao Djedica sjesti u saonice, a guza ne stane. Ne stane guza ni u njegovo odijelo. Svi njegovi suradnici su se zabrinuli. Zabrinutost nije silazila ni s Djedičinog lica. „Kako ćemo podijeliti poklone?“ pitao je Rudolf.

No, kratko je to sve trajalo. Kao i uvijek snalažljivi Djedica je pronašao rješenje. Proširio klupu, proširio odijelo, ali su se sobovi pobunili. Rudolf nakon prvog kruga vožnje nije mogao smiriti otkucaje. Dogovorio se tako Rudolf - kao predvodnik sindikata, s ostalom sobovima da Djedicu pošalju u fitness. No, nije se Djedici baš svidjelo hopsati po spravama. Odustao je već nakon 15 minuta prvog treninga i vratio se pakiranju poklona.

Rudolf je već planirao organizirati štrajk. Nikako se nije mogao pomiriti s novonastalom situacijom.

Iako pomalo zabrinuti, svi su marljivo pakirali poklon. Bilo je malih, srednjih, velikih poklona…. Jedan je Rudolfu posebno zapeo za oko – ogroman poklon. Pomisli si Rudolf: „Ovi mora da su ove godine bili jaaaako dobri.“ Škicne on i vidi da je adresiran na Vukovarsku 1, Osijek - Poliklinika Lege Artis.

Rudolfu je odmah od sreće prosvijetlio nos. Bingo pomisli „ZERONA“ - tretmani redukcije masnih naslaga. Odmah je organizirao hitan sastanak sobova. Skupili su novac za poklon bon i kupili Djedici paket tretmana mršavljenja.

Rudolf se pokazao i kao odličan pregovarač. Uz tretman ZERONE uspio je izlobirati za sve klijente Poliklinike, u dvanaestom mjesecu, poklon paket uz Zeronu - LIMFNU DRENAŽU vrijednosti 5400,00 kn.

Zamislite, Djedica je već nakon dva tjedna lepršao kao perce. Zabrinutost s njegova lica potpuno je uklonjena. Sada je sve spremno za Badnje veće. Djedica je u odličnoj kondiciji i ove godine je pun iznenađenja. Možda vam ove godine pokloni stignu i prije Božića.




Vrijeme Božića je vrijeme darivanja. Razveselite i vi svog „Djedicu“ poklon paketima iz Poliklinike Lege Artis.

Akcija Zerona hladni laser za redukciju masnih naslaga i celulita u kombinaciji s limfnom drenažom gratis.

Poliklinika Lege Artis, Vukovarska ulica 1 31000 Osijek
Web: Lege-artis.hr
E-mail: info[at]lege-artis[dot]hr



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: