Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uspješne tvrtke iz Osijeka dobile Bisnode certifikate bonitetne izvrsnosti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65657
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.12.2019. 18:43 
Naslov:  Uspješne tvrtke iz Osijeka dobile Bisnode certifikate bonitetne izvrsnosti
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Švedska tvrtka Bisnode, koja djeluje u 19 europskih zemalja, a specijalizirana je za proizvodnju visokokvalitetnih poslovnih, kreditnih i tržišnih informacija o kvaliteti tvrtki, danas je u suradnji s Gradom Osijekom po prvi put organizirala dodjelu certifikata bonitetne izvrsnosti, a primilo ih je čak 12% (770) od ukupnog broja tvrtki registriranih na području grada (8.000).

Koliko su one značajne za razvoj gospodarstva Osijeka, ali i Osječko-baranjske županije, govori činjenica da tih 12% tvrtki ostvaruju ukupne prihode od 72%, a kada je riječi o dobiti to je čak 92%. Još jedan pokazatelj izvrsnosti ovih 12% tvrtki jest to što one zapošljavaju 66% zaposlenih na području grada Osijeka, izjavila je na dodjeli zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš. Inače, riječ je uglavnom o tvrtkama s višegodišnjom tradicijom koje stalno zapošljavaju nove djelatnike i nisu u blokadi.

Certifikati se dodjeljuju prema međunarodnim kriterijima koji su jednaki u svim zemljama u kojima Bisnote djeluje, tako da bonitetna izvrsnost dobivena u Osijeku jednako vrijedi u svim zemljama. Prema riječima direktora prodaje Bisnode Hrvatska Bojana Kežmana, certifikat nije samo pokazatelj trenutačnog stanja tvrtke. "Bisnode certifikat je najviša ocjena poslovnog subjekta. Jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke. Certifikat je jedan indikator da ta tvrtka nije imala niti jedan negativan događaj u svom poslovanju, ali i pokazatelj i garancija za budućnost da je u idućih godinu dana ona pouzdan i kvalitetan partner", izjavio je Kežman.

Certifikati bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznate oznake poslovne izvrsnosti, dodijeljeni su za poslovni iskaz iz prošle godine ali i poslovnim predviđanjima za iduću te predstavljaju odličnu referencu za poslovanje, kako u Hrvatskoj, tako i na europskom tržištu, što su potvrdili i predstavnici istaknutih tvrtki s područja Grada koje su dobile brojna priznanja Bisnodove izvrsnosti, poput zlatnih ili platinastih certifikata.



Tekst: Osijek031.com
Foto: Elena Sunček/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: