Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Portanovi otvorena "Forica", a uskoro i "Pokloni 4U"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.12.2019. 13:25 
Naslov:  U Portanovi otvorena "Forica", a uskoro i "Pokloni 4U"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prvo je u ponedjeljak 9. prosinca 2019., A1 centar otvorio novouređeni lokal na dobrom starom mjestu na prizemlju Portanove. Povodom otvorenja nudili su popuste na mobilne telefone i tarife te prigodne poklone za svaku transakciju. U popodnevnim satima pridružili su im se nogometaši NK Osijeka Malajski Tapir (FIFA influenser iz Osijeka) koji su sa posjetiteljima u gejming korneru zaigrali FIFU 20.



Isti dan u Portanovi, na 1. katu se otvorila i Forica. Na ovom kiosku možete instant printati na majice nanotehnologijom koja omogućava ispis visoke kvalitete fotografija, natpisa ili bilo kakvog digitalnog zapisa za svega 10-ak minuta. Pored instant tiska, u ponudi su suveniri, šalice s tiskom, prigodni pokloni, baloni od helija, rukotvorine i mnogo drugih zanimljivih i fora sitnica.



A sutra bi se u Portanovi trebao otvoriti još jedan zanimljivi gift dućan „Pokloni 4U“. Smjestili su se na 1. katu, u neposrednoj blizini Müllera i nude personalizirani print na široki raspon materijala te zanimljivi gift asortiman.



Posjetite nove stanare Portanove i izaberite nešto fora za sebe ili svoje bližnje, ali ne zaboravite i svaki dan sudjelovati u nagradnoj igri Advent u Portanovi – odgovori i osvoji jer se tamo nagrade osvajaju baš svaki dan. Ako danas (utorak, 10. prosinca) odigrate – već sutra možete biti dobitnik velike nagrade iz Mobil Medie. U nagradi se nalaze BaByliss uvijač a kosu, BaByliss sušilo za kosu i BaByliss pegla za kosu, sve skupa u vrijednosti gotovo 1.500 kuna.

Djed Božićnjaka je u Portanovi spreman za druženje s mališanima svaki dan od 17 do 19 sati, i tako sve do 23. prosinca 2019. A osim druženja, Djedu Božićnjaku u Portanovi možete i pisati. Djedov poštanski sandučić spremno čeka pisma najmlađih, a iz Portanove kažu da će najkreativnija pisma nagraditi poklonima.

Vidimo se u Portanovi!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: