Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



I ove godine božićnice za osječke umirovljenike i socijalne slučajeve

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.12.2019. 13:22 
Naslov:  I ove godine božićnice za osječke umirovljenike i socijalne slučajeve
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska uprava će i ove godine osigurati isplatu božićnica umirovljenicima i socijalnim slučajevima s područja grada, rekli su na današnjoj tiskovnoj konferenciji prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić i pročelnik Upravnog odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo Romano Kristić.

Božićnice će se isplatiti umirovljenicima s prebivalištem na području grada čija ukupna mirovinska primanja ne prelaze 2.000 kuna, na temelju ispisa korisnika mirovina kojeg je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje iz Zagreba dostavio Gradu. Božićnice od 300 kuna dobit će i socijalno ugrožene osobe (korisnici prava na naknadu za troškove stanovanja).

Umirovljenici su ove godine razvrstani u četiri skupine:
umirovljenici s mirovinama do 1.000 kuna dobit će 400 kuna, oni s mirovinama do 1200 kuna dobit će 300 kn, a oni s mirovinama do 1700 kuna dobit će 250 kn božićnice. No, umirovljenici koji imaju mirovinu do 2000 kuna dobit će božićnicu u iznosu 150 kuna. Ove godine, 4625 umirovljenika dobit će božićnicu putem pošte na kućnu adresu.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: