Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sporthouse Osijek: Noćni friz [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65631
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2019. 13:16 
Naslov:  Sporthouse Osijek: Noćni friz [2019.]
07.12.2019. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i zlatara, željeli su dašak prebogate mašte koju svaki dan dijele sa svojim klijentima podijeliti i s vama, prijateljima i sugrađanima. Pozivaju sve zainteresirane 7. prosinca 2019. u 19 sati u Osijeku Dvorana Sporthouse (Trg L.Ružičke b.b.)

Prepustite se čarima glamuroznih kreacija poput princeza, kraljeva i vila, ali i modnim i svečanim izdanjima mnogobrojnih modela, nakon koje se nadamo ugodnom druženju.

Noćni friz zapravo je revijski događaj koji se po 9. puta održava u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima na način koji odrede sami vlasnici salona. Tako su prije 9 godina započeli tradiciju kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u 6 frizerskih salona.

Nakon 2 godine događaj je narastao na 10 salona koji su zajedničkim snagama uz naravno potporu Udruženja Obrtnika Osijek napravili reviju u atriju Arheološkog muzeja u kojem su na nekoliko modela prikazali sve što u svakodnevnom radu s klijentima ne mogu, pa su tako na glavama svojih modela imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga. Haljine su izrađivali sami od najlona u bojama.

Sljedeće godine su u pomoć priskočili krojači i kozmetičari, plesne skupine, pjevači,... tako su narasli u manifestaciju koju su održali u Kazamatu. Međutim, već sljedeću godinu nije bilo dovoljno prostora za sve koji su željeli doći i vidjeti program koji su pripremili, pa su tako iz godine u godinu mijenjali poznate gradske lokacije poput Roverside Ballrooma poznatog osječkog Zoo hotela, Hotela Osijek , a ove godine put ih nosi u prekrasan prostor dvorane Sporthouse.

Ove godine vođeni nekom posebnom energijom svoj program predstavljaju u, posebnom prostoru uz goste frizere,učenike frizere, krojače, kozmetičare, zlatare, proizvođače nakita, a o tome kako je bilo, razgovarat će u pripremi sljedećeg 10. Noćnog Friza.

Još jednom zahvaljuju na pomoći i potpori: Udruženju Obrtnika Osijek, Gradu Osijek, Schwarzkopf Professionalu i svima onima koji su svojim nesebičnim i profesionalnim radom omogućili da ovaj događaj zaživi u svom punom svjetlu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: