Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: Božićni VuBass / Hard Slavs X-mas /Pullover & "Obrađujemo Majke" / Krešo Bengalka - Manda x KŽB

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.12.2019. 9:49 
Naslov:  Club Exit: Božićni VuBass / Hard Slavs X-mas /Pullover & "Obrađujemo Majke" / Krešo Be
Od 25.12.2019. 22:00 do 28.12.2019. 21:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u clubu Exit:

Utorak, 24. prosinca 2019.
Nakon uspješnog otvorenja nove VuBass sezone, vrijeme je da vas pozovemo na božićnu drum'n'bass čagicu Badnjak je rezerviran za klub Exit jer VuBass ekipa priprema najžešći tulum u gradu!
Ovim eventom ujedno zatvaramo odličnu 2019. godinu, a uskoro donosimo svježe vijesti za 2020.
Plešemo ubrzo

KULA || FULLSTEP PHIL || PLUVIO

Utorak 24 | 12 | 2019
Club Exit - Podrum (Kuhačeva 5, Osijek)
Start: 22:30h | End: 05:00h
Upad: 30 kn




Srijeda, 25. prosinca 2019.
Na Božićnu večer u krvi nam rakija teče !



Petak, 27. prosinca 2019.
Pullover & "Obrađujemo Majke" // Lemmy Kilmister Tribute Night
27.12.2019. | Club Exit | 20kn upad

Zadnja ovogodišnja labamba! Za vas pripremamo vrhunsku r'n'r zabavu! Po prvi put Majke tribute bend! Evo redom:

Prizemlje:
Lemmy Kilmister Tribute Night

Prizemlje je posvećeno jednom od najvećih glazbenih legendi Lemmy-u Kilmister-u! Rođen 24. prosinca 1945., engleski glazbenik, gitarist, pjevač i tekstopisac, osnivač i frontmen rock sastava Motörhead. Napustio nas je 28. prosinca 2015. te vas sve pozivamo 27. prosinca u naš klub da provedemo večer i noć uz njegovo glazbeno stvaralaštvo! DJ Žile i Tadijan su zaduženi za ovaj r'n'r spektakl!

Podrum:
Pullover
Velikani treš obrada. Sviraju opet cijeli set od 22 pjesme. Čekiraj pjesme!

"Obrađujemo Majke"
Novi bend na sceni gdje su članovi dio motokluba Vukovar. Kristijan Komšić, Zoka, Tomas Vidović i Domagoj Kurbatfinski su osobe koje će svirati najbolje od Majki. SVIRAJ MAJKE!

Upad: 20kn. Podrži scenu!




Subota, 28. prosinca 2019.
Krešo Bengalka // Club Exit // Manda x KŽB
28 | 12 | upad: 50kn

S ponosom predstavljamo nastup Kreše Bengalke u našem klubu. Prošli put dvaput je napunio klub. Ovaj put kao support nastupaju Manda i KŽB (Kažnjenička Bojna). Upad je 50kn. Nema pretprodaje. Start: 22h. Vidimo se!

𝗞𝗿𝗲𝘀̌𝗼 𝗕𝗲𝗻𝗴𝗮𝗹𝗸𝗮
Krešo Bengalka je rap glazbenik iz Splita, jedan od osnivača gangsta rap grupe Kiša metaka, kroničar priča s ulice s desetljetnim stažom. Bengalka je 2012. debitirao na prvom albumu Kiše metaka (poznat i kao 'Prvi folder'), dok se publici premijerno predstavio bendovim singlom 'Konan'.

Dvije godine kasnije, sa splitskim reperom Žuvijem formira duo i objavljuje album 'Brokva', na kojem potpisuje i produkciju. Iste godine Kiša izbacuje svoj drugi 'folder' te s bendom održava koncerte diljem regije, od Hrvatske i Bosne i Hercegovine, preko Slovenije i Srbije do Crne Gore.

U veljači 2017. godine, objavljuje samostalni album FINALE, na kojem se nalaze publici već ranije poznati hitovi Kalashnikov, Pobjeda i El Comandante. Album predstavlja kontinuitet dobitnog niza, i najavu novih projekata u budućnosti.

𝗠𝗮𝗻𝗱𝗮
Manda je mladi rap glazbenik iz Osijeka,njegova priča započela je
2017. godine.Njegov stil je tvrdi ulični rap u kojem opisuje dobru i lošu stranu života u kvartu. Trenutno radi na svom prvom albumu pod nazivom "Skandal" za koji je već izbacio tri spota,a uskoro izbacuje i treći dosad najkontroverzniji spot za pjesmu "Užas je moja furka".

𝗞𝘇̌𝗯 (𝗞𝗮𝘇̌𝗻𝗷𝗲𝗻𝗶𝗰̌𝗸𝗮 𝗕𝗼𝗷𝗻𝗮)
KŽB [Kažnjenička Bojna] je osječka trap grupa koju čine beatmaker Chev Chelious, izvođači Ivi, Kum Sale, Samb¥ G i Srki. U 2019. sastav je izbacio par spotova, a novi će uskoro. Svoj stil nazivaju 'Agro trap' - HC i satirično tumačenje okoline. U slobodno vrijeme bave se poslom, druženjem u studiju bez snimanja, kušanjem rakije, kolekcionarstvom, uzgojem i domaćim životinjama. Navodi kako su članovi grupe otprije poznati policiji nisu istiniti. Ak te netko bude diro javi Kumu Sali!



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: