Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vikend donosi brojna događanja - Kamo za vikend?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.11.2019. 11:34 
Naslov:  Vikend donosi brojna događanja - Kamo za vikend?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas Crni petak, sutra Advent, par dana kasnije Dan grada. No, vikend koji je pred nama, počevši od danas donosi brdo događanja!

Kao što smo već napomenuli, danas je Black Friday iliti Crni petak. Portanova je i ove godine pripremila fantastične popuste, ali i mnoge primamljive ponude. Ponudu možete pogledati ovdje.

Nakon Crnog petka 'prebacujemo' se u blagdansko raspoloženje, a od 25. studenog pa sve do 31. prosinca 2019. GPP Osijek i ove godine, deveti put za redom otvara vrata svoje "Božićne bajke u osječkom tramvaju". Svoje mjesto možete rezervirati putem telefona ili u Čarobnoj kućici koja se nalazi na Trgu Ante Starčevića.

Od sutra, 30. studenog počenje Advent u Osijeku koji se ove godine održava na dvije lokacije - u Tvrđi i na Trgu Ante Starčevića. Uz bogat program Adventa, posjetite i klizalište kod Sokol centra.

Za sve ljubitelje tehničke kulture i znanosti STEM područja u petak, 29. i subotu, 30. studenog 2019. na Pampasu će se održati drugi po redu Tehnicoolum – 2. sajam tehničke kulture. Posjetitelje očekuju radionice, izložbe, prezentacije i predavanja.

Danas, 29. studenog 2019. točno u 15 sati na Rondelu velikana u Tvrđi održat će se još jedan globalni prosvjed za klimu "Fridays For Future Croatia".

Od 29. studenog do 6. prosinca 2019. održat će se deseti po redu Dani austrijske kulture u Osijeku. Program bogatog niza događanja možete pronaći ovdje.

Od danas, 29. studenog počinje proslava Dana grada. U nekoliko dana rođendanske proslave očekuje vas događaji iz različitih umjetničkih, sportskih i obrazovnih područja. Napomena: U ponedjeljak, 2. prosinca, Grad Osijek omogućio je i besplatan ulazak na Gradske bazene i u ZOO vrt.

Zadnja subota u mjesecu rezervirana je za drugi po redu Modni buvljak koji organizira Tržnica. Radno vrijeme je od 9:00 do 12:00 sati, a buvljak će se održati na osječkoj glavnoj tržnici Gornji grad (sudski prolaz).

Za kraj mali predah uz glazbu. Na mjestu dosadašnjih STC centara u Osijeku i Valpovu čekaju vas trgovine u novom i modernijem izdanju, a u Osijeku će vas zabavljati Indira Forza, a za dobru zabavu u Valpovu će se pobrinuti Damir Kedžo. Program možete pronaći ovdje.

Ostala događanja možete pronaći našem kalendaru događanja.



[klik za uvećanje]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: