Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječka noćna internet trgovina od sutra kreće u pogon!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65446
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.11.2019. 21:48 
Naslov:  Osječka noćna internet trgovina od sutra kreće u pogon!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dolaskom zime i hladnoga vremena još više se radujemo toplini svoga doma u kojemu tada provodimo više vremena nego inače, a ove zime u našem se gradu pokreće noćna dostava koja će kišne dane i hladne noći učiniti lakšima kadgod nam zatreba!

Osječka internet trgovina Veliki Odmor, koja kupovinu svih vrsta namirnica omogućava putem samo nekoliko klikova, s radom je započela u travnju ove godine. Platforma internet trgovine omogućuje kupovinu željenih proizvoda putem interneta, a narudžba na adresu dolazi u kratkome roku. Po istome principu od sada će internet kupovina određenim danima biti moguća i tijekom noćnih sati, a sav asortiman dostupan je po pristupačnim cijenama uz garantiranu kvalitetu i brzinu usluge.

Noćna trgovina otvorena je za sve korisnike od četvrtka do subote od 21.00 do 03.00 sata, a asortiman koji je u tom razdoblju moguće kupiti dostupan je na internet domeni.

S noćnom dostavom Veliki odmor kreće sutra, 28. studenog 2019. godine te tim povodom nagrađuje svakog kupca s popustom od 10,00 kuna!

Cijena dostave na području grada Osijeka iznosit će 20,00 kuna, a sve ostale informacije i detalji o načinu rada noćne trgovine nalaze se na poveznici .



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: