Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Arheološki muzej Osijek: Svečano obilježavanje 270 godina postojanja Centra za pružanje usluga u zajednici Osijek - "JA kao i TI"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2019. 19:31 
Naslov:  Arheološki muzej Osijek: Svečano obilježavanje 270 godina postojanja Centra za pružanje usluga u zaj
03.12.2019. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek - "JA kao i TI" 3. prosinca 2019. obilježava 270 godina postojanja ustanove. Početak je u 12 sati u Arheološkom muzeju Osijek

Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek – „JA kao i TI“ ustanova je socijalne skrbi koja skrbi o odraslim osobama s mentalnim poteškoćama i jedina je takve vrste u našem gradu i županiji.

Povijest ustanove seže do daleke 1749. godine. Današnji Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek- „JA kao i TI“ čiji je sjedište na adresi Martina Divalta 2, Osijek, bio je prva građanska bolnica “varoški špital” i dom koji se tada nazivao “ubožnicom”.

Kroz povijest je mijenjao nazive i prostorno se povećavao, ali mu je uvijek primarna djelatnost bila skrb o bolesnima i nemoćnima.

Danas Centar, kroz više vrsta usluga (dugotrajnog smještaja, organiziranog stanovanja, psihosocijalne podrške u obitelji te pomoći u kući), skrbi o gotovo 200 korisnika.

Ponosni smo na tako dugu tradiciju i svjesni obveze da nastavimo u tom duhu prilagođavajući rad novim i kvalitetnijim oblicima i načinima djelovanja.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: