Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ZOO vrt Osijek: Zabavne i edukativne radionice za djecu [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.11.2019. 14:06 
Naslov:  ZOO vrt Osijek: Zabavne i edukativne radionice za djecu [2019.]
Od 03.12.2019. 10:00 do 24.12.2019. 9:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovog prosinca Unikom je pripremio zabavne i edukativne radionice u ZOO vrtu koje su namijenjene djeci vrtićkog uzrasta odnosno nižih razreda osnovne škole. Odvijat će se svakodnevno, od 03. do 24. prosinca 2019., od 10:00 do 18:00 sati u prostoru edukacijskog centra i na otvorenome, na području cijelog ZOO-a.

Svakog dana djeci će se nuditi najrazličitije radionice, ovisno o njihovom broju i uzrastu.

U prostoru edukacijskog centra djeca će moći izrađivati čestitke, božićne ukrase (zvjezdice, kuglice....) i s njima ukrašavati jelku koji će se nalaziti u učionici. Također, moći će pisati pisma Djedu Božićnjak i odlagati ih u poseban crveni poštanski sandučić. Manjoj djeci koja još ne znaju pisati ponudit će bojanke. Djeca će moći izrađivati i bookmarke s prepoznatljivim motivima Božića i ZOO vrta, plastificirati ih i nositi kućama. Moći će izrađivati i božićne papirnate krune koje će nositi na glavama.

Starijoj djeci ponudit će edukativne interaktivne prezentacije o životinjama kroz koje će moći saznati kako žive zimi, kakva im je prehrana, što je hibernacija i slično.
Mališani će moći izrađivati i hranilice za ptice stanarice te igračke od prirodnih materijala. S obzirom na to da je vrijeme Božića, izrađivat će se i blagdanski darovi za životinje.

Izravan kontakt s kornjačom, zmijom, gušterom ili vjevericom bit će zabavno i nesvakidašnje iskustvo.

U edukacijskoj dvorani djeca će moći igrati društvene igre i okrijepiti se uz topli čaj s medom koji će si sami spravljati.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: