Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nastavak odličnih rezultata mladih karate sokolaša!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65683
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2019. 9:56 
Naslov:  Nastavak odličnih rezultata mladih karate sokolaša!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Varaždin je po 15. puta bio domaćin međunarodnog karate turnira povodom dana grada u nazivu Kup Sv. Nikole 2019.

Na turniru je nazočilo 470 mladih natjecatelja iz 49 klubova iz Mađarske, BiH i Hrvatske. Turnir je poseban, jer se mladim natjecateljima i svim nazočnima u originalnim odorama pojave Sveti Nikola i njegov vječni pratitelj Krampus te se djeca daruju prigodnim darovima.

Od osječkih klubova na ovom prigodnom, ali natjecateljski vrlo zahtjevnom turniru nazočio je jedino karate klub Hrvatski sokol s četiri natjecatelja: Katia Šegavčić, Ema Alšić, Elena Šegavčić, Fran Seligman koji su ukupno osvojili osam odličja - 4 zlatna, 1 srebrno i 3 brončana te potvrdili svoju odličnu natjecateljsku formu. Ovaj puta najuspješnija je bila Katia Šegavčić koja je u dvije kata kategorije osvojila 2 zlatna odličja, odličan je bio i Fran Seligman osvojivši u dvije kata kategorije 1 zlatno i 1 srebrno odličje, odlične nastupe imala je i 9 godišnja Ema Alšić osvojivši u dvije kata kategorije 1 zlatno i 1 brončano odličje.

Posebnost ukupnog uspjeha mladih karate sokolaša je prvi značajniji natjecateljski nastup najmlađe sedmogodišnje naše natjecateljice u kata i kumite disciplini Elene Šegavčić, sestre puno poznatije Katije Šegavčić, koja je osvojila 2 brončana odličja koja su gotovo srebrnog sjaja Elena Šegavčić će se sve češće pojavljivati na važnijim natjecanjima i ostvarivati značajne uspjehe.

Uz mlade karate natjecatelje bio je trener Biondić i njihovi roditelji, kao važna potpora mladim natjecateljima.

Čestitke mladim natjecateljima na odličnom uspjehu u Varaždinu!



Tekst i foto: Aleksandar Šegavčić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: