Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cadillac: Dj Umbo i Dj Zupany

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.11.2019. 8:15 
Naslov:  Cadillac: Dj Umbo i Dj Zupany
23.11.2019. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Subota, 23. studeni 2019.
#Dj Umbo & Dj Zupany

Panonska nizina i ljubav prema okretanju i premetanju vinilnih okruglica je ono što povezuje ova dva DJ gorostasa. Na Dj Umba koji nam je „od prije poznat“ nećemo trošiti tintu, no tko je uopće naš subotnji gost Dj Zupany ...dakle Dj Zupany dolazi iz New Now (Novi Sad) rođen je nekad i od tada neprestano diše i povremeno je producent, freestyle DJ i scratch master, aktivno vrti dance-floor glazbu od 2002. godine. Član je legendarnog sastava Hain Teny i projekta Beatchukaz, tvorac Jadranske Funk Lige DJ-eva. Surađuje sa izvođačima širom svijeta kao što su: DJ Umbo i mnogi drugi manje važni - MGgost, Dr.Drumah, Basement Freaks, Ivan Blanuša, JK Soul, Cayetano, SuD. Objavljuje svoje autorske albume i singlove za izdavački kuću IBMCs i etiketu Mr.Grim productions. Originalnost njegovih setova leži u fuziji elektronskih i organskih žanrova, kao i autentičnih stilova stare i nove škole u paleti mnogobrojnih pravaca za ples, uz sve to Dj Zupany nalazi vremena za volontiranjem u lokalnom ogranku udruge -JBZSZDJ (James Browna za svetca zaštitnika DJ-eva)- gdje umirovljenike podučava scratching-u.

Jedni govore da Dj Umbo godišnje na gramofonske ploče i igle troši preko 350 kuna, drugi upućeniji kažu da Umbo u svom podrumu, složenim tehnološkim procesom ( vrućim prešanjem starih ping-pong loptica) pravi gramofonske ploče, dok treći kažu da će biti zanimljivo gledati ova dva dj-a kako kopaju po pločama onog drugog čekajući trenutak nepažnje.

Uslijed uzbuđenja zbog nadolazećeg gostovanja zaboravismo napisati da će se čajanka održavati u kasnim večernjim satima 23.11.2019. godine u gradu Osijeku bivša Teretna ulica 28, klub Cadillac.

Prezbiterijancima,hindusima,muslimanima,kršćanima,subotarima,židovima,amišima, scijentistima, protestantima,animalistima,maradonistima i štovateljima Zdravka Tomca ulaz besplatan -ateistima je također ulaz besplatan, jer ni njima nije lako.
Uprava



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: