Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pravni fakultet Osijek: 19. Regionalno zasjedanje Europskog parlamenta mladih Hrvatske – Osijek 2019.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.11.2019. 8:22 
Naslov:  Pravni fakultet Osijek: 19. Regionalno zasjedanje Europskog parlamenta mladih Hrvatske – Osijek 2019
24.11.2019. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

19. Regionalno zasjedanje Europskog parlamenta mladih Hrvatske – Osijek 2019. Ovaj projekt će se održati od 21. do 24. studenog 2019. godine u Zadru, a uključit će se više od 80 mladih iz Osijeka, cijele Hrvatske ali i Europe. Nakon sudjelovanja na zasjedanju u Osijeku najistaknutiji učenici bit će pozvani na nacionalna zasjedanja te će poslje predstavljat EPMH na međunarodnim zasjedanjima Europskog parlamenta mladih.

Pozivaju vas da prisustvom na zbivanju i ujedno najvažnijeg dijela zasjedanja, Generalnoj skupštini, podržite ovaj projekt i pobudite u mladima još veću želju za budućim uključivanjem u svijet politike i diplomacije. Svečano otvorenje Generalne skupštine održava se 24. studenog 2019. godine na Pravnom fakultetu u Osijeku s početkom u 9:00 sati.

Europski Parlament Mladih Hrvatske (EPMH) nacionalni je ogranak Europskog parlamenta mladih, koji djeluje diljem Europe s ciljem poticanja mladih na aktivno sudjelovanje u društvu. Naš se rad temelji na predlošku rada Europskog parlamenta, a naša zasjedanja sastoje se od rada u odborima koji konsenzusom nastoje riješiti pojedine aktualne probleme u međunarodnoj društvenoj, političkoj, ekonomskoj i kulturnoj sferi. Sve naše aktivnosti, koje uključuju i samu organizaciju, u cijelosti provode učenici srednjih škola i studenti koji su prethodno sudjelovali na našim zasjedanjima.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: