Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek: "MUK – Mladi u kulturi" - prva od dvanaest strukturiranih rasprava "Kreativna industrija "Arhitektura"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.11.2019. 8:18 
Naslov:  Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek: "MUK – Mladi u kulturi" - prva od dvanaest st
21.11.2019. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prva od dvanaest strukturiranih rasprava "Kreativna industrija "Arhitektura"" održat će se u dvorani 3.46 Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek u četvrtak 21. studenog 2019. od 11 do 17 sati.

MUK – Mladi u kulturi“ novi je projekt u gradu Osijeku kojega partnerskom suradnjom realiziraju PRONI Centar za socijalno podučavanje, Grad Osijek i Institut Andizet.

Projekt će izravno uključiti mlade ljude Osijeka u dijalog s donositeljima odluka te unaprijediti i osuvremeniti proces kreiranja lokalne politike u kulturi. Mladi kreativci i kulturnjaci promišljat će o svojoj ulozi na tržištu rada i osobnom doprinosu u područjima kreativne industrije za koje su se obrazovali ili se i dalje obrazuju.

Metodom strukturiranog dijaloga, a u skladu s potrebama mladih i cijele kulturno kreativne zajednice u Osijeku, pokrenut će raspravu između mladih osoba u dobi od 17 do 30 godina i donositelja odluka i potom zajednički izraditi Preporuke za izradu novog dokumenta Strategije kulturnog razvitka grada Osijeka od 2020.
Mladi grada Osijeka, uz relevantne dionike iz dvanaest sektora kreativne industrije u gradu Osijeku, dobit će priliku doprinijeti razvoju arhitekture, audio-vizualne umjetnosti, baštine, dizajna, glazbe, izvedbene umjetnosti, knjiga i nakladništva, medija, oglašavanja i tržišne komunikacije, primijenjene umjetnosti, računalnih igara i novih medija te razvoju vizualne umjetnosti.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: