Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Antunovac: Besplatna konferencija za poduzetnice @ Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65782
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.11.2019. 12:06 
Naslov:  Antunovac: Besplatna konferencija za poduzetnice @ Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac
26.11.2019. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Konferencija “Prkosne i ponosne” koju organizira mreža žena poduzetnica Women in Adria održat će se u utorak 26. studenog 2019. u Antunovcu, u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru, Gospodarska zona 23.

Women in Adria nastavlja svoje aktivnosti u Osječko – baranjskoj županiji konferencijom za poduzetnice pod nazivom Prkosne i ponosne.

Cilj konferencije je edukacija, umrežavanje i pokretanje dijaloga za lokalnim vlastima o specifičnostima ženskog poduzetništva i mogućnostima potpore.

Događaj je namijenjen:
– iskusnim poduzetnicama
– ženama koje su na početku poslovanja
– ženama koje tek razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa

Zahvaljujući potpori grada Antunovca, sve sudionice će na dar dobiti knjigu Od zaposlenice do poduzetnice.

Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca niže.

Sve sudionice koje su ujedno i poduzetnice, konferenciju mogu iskoristiti i za vlastitu promociju. Omogućit ćemo im podjelu letaka te uključivanje njihovih proizvoda/usluga u nagradnu igru. Detalje ćete dobiti prilikom prijave.

PROGRAM KONFERENCIJE:
9.00 – 9.10 Otvaranje konferencije, registracija sudionika
9.10. – 9.20 Kratki pozdravni govori organizatora i partnera
9.20 – 10.00 Kako osigurati naplatu potraživanja i naplatiti se u slučaju neplaćanja; odvjetnica Vesna Koški

Učinkovito naplata i dobro organizirani načini naplate potraživanja neki su od najbitnijih preduvjeta svakog uspješnog poslovanja. Sudionici konferencije će saznati na koji se način unaprijed zaštiti od nepodmirenih obveza potraživanja te da li im u tome mogu pomoći sredstva osiguranja i ako da koja sredstva osiguranja. Također, sudionicima će se prikazati koje im mogućnosti stoje na raspolaganju za naplatu nepodmirenih potraživanja te koje su pravne mogućnosti kod naplate potraživanja.

10.00 – 11.00 Deset važnih koraka uspješne pripreme i provedbe EU projekata, Tajana Lovrić, voditeljica prodaje i konzultant u PJR d.o.o.

Sudionice će dobiti pregled dostupnih natječaja, analizu najčešćih grešaka u provedbi EU projekata, savjetovati kako komunicirati s konzultantima i kako se kvalitetno i pravovremeno pripremiti za prijavu projekta na natječaj. Saznat ćete koje podatke poduzetnik mora znati vezano uz planiranje projekta (operativno poslovanje, plan razvoja tvrtke i slično).

11.00 – 12.00 HBOR- Izazovi korištenja kredita kao izvora financiranja malih poduzetnika, Boris Čagalj, voditelj područnog ureda za Slavoniju i Baranju
12.00 – 12.30 Pauza za kavu i networking
12.30 – 13.15. Okrugli stol: Kako lokalne vlasti mogu pomoći poduzetnicama – predstavnik Županije, grada
13.15. – 13.45 Branka Hitner, Carta d.o.o.; Moj poduzetnički put
13.45 – 14.30 Kako konačno prestati preživljavati i postati poslovna žena koja zarađuje? Ana Keglović Horvat, AKH consulting

Ako poduzetnice žele početi poslovati ili izbacuju novi proizvod ili uslugu ili stari na novo tržište, često pretpostavljaju što bi se dobro prodavalo. Pa to naprave, puste u proizvodnju i izbace na tržište, marketiraju i nadaju se najboljem. Ulože puno novaca da bi nakon dugog procesa izrade čekali kako će stvar ispasti. U takvim situacijama jednostavno više trebaju biti orijentirani za potrebe, želje i iskustvo svojih sadašnjih ili budućih kupaca, a manje na svoje ideje, želje i pretpostavke.

Pri tome je prvo potrebno napraviti samoanalizu, jer tek kad se sredi glava, može se srediti business. Tek kad znaju ZAŠTO one rade ovaj business i što žele postići, tek tada mogu pitati svoje klijente njihov ZAŠTO. I tada znaju tko su i što su i zašto vrijede. I što to vrijedi u njima da mogu bez srama stati na središnji gradski trg i prodavati sebe. A ne da se srame i kažu: “Joj, ja vam mogu sve ispromovirati i svakog prodati, samo ne sebe, meni je to koma.”

14.45 – zatvaranje konferencije i izvlačenje dobitnika nagradne igre

LOKACIJA:
Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac, Gospodarska zona 23, 31216 Antunovac

Kako biste sudjelovali na konferenciji obavezna je prijava putem linka: womeninadria.com/event/antunovac-26-11-19-besplatna-konferencija-za-poduzetnice-prkosne-i-ponosne/


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: