Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Akademija za kulturu i umjetnost Osijek: Predstava "Smrt ili o životu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65640
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.11.2019. 9:31 
Naslov:  Akademija za kulturu i umjetnost Osijek: Predstava "Smrt ili o životu"
23.11.2019. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu 23. studenog 2019. godine u 20:00 sati na Akademiji za umjetnost i kulturu (AUKOS) prikazuje se predstava Smrt ili o životu koju izvode glumci kazališne scene S.O.S.-a (Scena Osječkih Studenata).

Predstava Smrt ili o životu nastala je kao diplomska predstava iz lutkarstva studenata druge godine diplomskog studija Glume i lutkarstva na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Autorski je to projekt studenata pod mentorstvom izv.prof.dr.artD. Maje Lučić Vuković i doc.art.Tamare Kučinović, a progovara o dvije nerazdvojive suštine svojstvene svakom biću, o životu i smrti. Predstava je nastala iz potrebe da govori o ljepoti života, o srži postojanja i određenoj količini dragocjenog vremena koje posjedujemo, ali iz vizure smrti kao glavnog protagonista. Predstavu igraju: Antonia Mrkonjić, Katarina Šestić, Josipa Oršolić, Stipe Gugić i Nikola Radoš.
Ovom predstavom nastavlja se šesta sezona kazališne scene S.O.S.-a. Na tom projektu izvode se samo najbolje predstave studenata Odsjeka za kazališnu umjetnost Akademije za umjetnost i kulturu, a u organizaciji im pomažu studenti treće godine preddiplomskog studija Odsjeka za kulturu medije i menadžment na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Ulaz na predstavu je besplatan!




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: