Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Moksha yoga studio: Predavanje "Kako pomoći svojoj kralježnici?"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.11.2019. 15:31 
Naslov:  Moksha yoga studio: Predavanje "Kako pomoći svojoj kralježnici?"
23.11.2019. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 23. studenog 2019. s početkom u 16:00 sati u Moksha yoga studiju održat će se predavanje Silvije Josipović Beronja "Kako pomoći svojoj kralježnici?".

Kako pomoći svojoj kralježnici?

To pitanje si često postavimo kada kopamo po ladicama za posljednjom tabletom protiv bolova...

Od danas krenimo s promjenama i poslušajmo predavanje sjajne Silvije Josipović Beronja o tajnama akupresure, TuiNa masaže i energetskog opuštanja. Pomozimo svojoj kralježnici i probajmo pronaći uzrok, a ne samo maskirati posljedice.

Predavanje će održati Silvija Josipović Beronja mag. oec., osnivačica Organicos, centra za prirodno zdravlje, terapeut za kralježnicu, atlasolog, energetski i trener osobnog rasta.

Kralježnica je stup života, ali i karta kroz koju možemo vidjeti svoju genetiku, stečena stanja kao i ona koja su nastala tijekom života. Kada na sve to dodamo stil života, uvjerenja i navike, jednadžba će nam jasno pokazati kamo idemo. Ako nam se taj smjer ne sviđa lako ćemo i brzo usvojiti nova znanja da bismo ga zaokrenuli u svoju korist.

Zato ćete već ovdje imati prilike naučiti kako da si sami pomognete jednostavnim vježbama koje možete raditi sami i svakodnevno.

Na ovom predavanju ćete saznati puno toga o svojoj kralježnici i sebi, ali i načine kako da svoje, do sad ne rješive probleme s leđima, spoznate u dubinu, te ih prevenirate i uklonite.

Donacija za prisustvovanje na radionici je 50,00 kn.
Za članove Mokshe je simboličnih 20 kn.

Mjesta su ograničena pa rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Za dodatne informacije se možete javiti na poruke ili mail moksha[at]moksha[dot]hr ili Mirta 091 3691357



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: