Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: Barchaganjew/ DJ Barchach / Filozofski no trash party! / Trappuccino - Zo x Hurt Cobain / Svjetski. a naše!w/ DJ Barchach / Dobrovoljni koncert za osobe bez morala i etike vol 2.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.11.2019. 11:37 
Naslov:  Club Exit: Barchaganjew/ DJ Barchach / Filozofski no trash party! / Trappuccino - Zo x Hurt Cobain
Od 21.11.2019. 22:00 do 23.11.2019. 21:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u clubu Exit:

Četvrtak, 21. studenog 2019.
BARCHAGANJE
w/ DJ Barchach

Chagat će se na eurodance, plesne hitove '90-ih i '00-ih, bit će tu od Prodigy-a do Ricky Martina. Chagaj mala!


Petak, 22. studeni 2019.
Prizemlje: Filozofski no trash party!
w/ Quince & Armando

Dođite filozofirat i pri tome uživati u odličnoj mjuzi naših DJ-a

Podrum: Trappuccino // Zo x Hurt Cobain

Vaši najbolji trap DJ-i ponovno u našem klubu. Prošli put su srušili klub, ali mi ga ponovno sazidali kako bi mogli ponovit proces. Imaju i svoje stvari pa svakako bacite uho! Osim toga, na repertoaru su: Kukusi, Travis Scott, Asap Mob, Buntai, Skepta, 21 Savage i naravno Retfatlanta. Vidimo se!




Subota, 23. studeni 2019.
Prizemlje: Svjetski. a naše!w/ DJ Barchach

Ovoga puta Barchach udara najjače pa se zaleti na dosta dobar presjek alternativne domaće glazbene scene. Od Bareta i Majki, Dvornika, Kawasaki 3p-a, KUD Idijota, ma šta oš!

Start: 22 h

Podrum: Dobrovoljni koncert za osobe bez morala i etike VOL.2. Nastupaju:

No More Idols (ZG)
pank bend koji žari i pali preko pola svijeta, odradili preko 400 koncerata u 15 zemalja, dijelili pozornicu s GBH,UK Subs,Misfits,Adicts,Disorder i mnogim drugima

Bugarska Skupština (OS)
hc bend iz Osijeka nastao prije 8 godina,iza sebe broji 6 albuma,nekoliko spotova i brojne svirke u okolnim mjestima oko Osijeka,ali i nastupe u Ljubljani,Novom Sadu,Beogradu,,Subotici,Somboru,Sarajevu,Tuzli i ponekim mjestima u Madjarskoj koje neznam napisati uopce.Bend se bez obzira na prvi dojam bazira na sirenju i zadrzavanju moralnosti i zdravog razuma kroz zivot sa naglaskom na urbanizam 90-ih ,ne birajuci striktno glazbeni zanr.
Prije nekoliko godina bend je dozivjeo izmjenu clanova pa sada djeluje u nesta drugacijem sastavu nego na pocetku ali osnivaci benda i glavni pokretaci tog zrvnja su i dalje prisutni.
Bugarska skupstina stoji za divljanje na koncertima,protiv je slikanja istih sa kockastim pederskim telefonima,mi smo dosli da zabavimo sebe i vas tvrdim tonovima i imamo jasne poruke i aktivni bas i dva debela supka na gitarama i brzog bubnjara!


Biciklić (KUTINA)
Joj! punk bend osnovan sasvim slučajno za vrijeme brutalnog opijanja na tulumu veterana KSFF-a, u noći s 9. na 10.3.
prije 15 godina

Prkos (OS)
Prkos je Osjecki troclani grindcore sastav osnovan 2002-e godine,pa nakon prvog kaoticnog nastupa stavljen u mirovanje.Tadasnja postava Prkosa brojila je 4 clana (Ogi,Bole,Robi,Culo)i zvuk benda naginjao je sa crossovera na hardcore.Prvi koncert obiljezio je protest protiv mizernog odnosa prema bendu i koncert je prekinut u pola,letjele su boce i sake,bend je stavljen u mirovanje sve do danas.U medjuvremenu je Robi otisao u smrdljivu njemacku ali je ostavio bas u nasljedstvo bendu,Culo je postao trance faggot i izasao iz kompletne scene i bend je dozivio odredjene promjene.Prkos sada cine Ogi na bubnju,Domazet na gitari i Bole na basu i mikrofonu.Prkos stvara agresivan zvuk kojem je temelj grincore ali cesto iskace iz svojih okvira na bliske pravce pod utjecajima svih proslih bendova u kojima su clanovi svirali i koje su slusali.Veliki utjecaj na zvuk Prkosa ima i grindcore bend Vai ficar preto u kojem su Ogi i Bole bili clanovi dok je bio aktivan.Tekstovi Prkosa baziraju se na nihilizmu i prljavoj realnosti nepravednog svijeta gdje pod okriljem velikih financijskih i ideoloskih utjecaja padaju sva moralna nacela,ovaj bend je prkos toj vrsti vala,ovo je nas nacin otpora gdje mozda necemo nikada odnjeti pobjedu ili promjeniti svijet ali cemo svakako umrijeti u stanju prkosa.Bend ne zauzima politicki stav jer smatra politiku ne vrijednom paznje u bilo kom smislu osim pljuvanja po svim politickim ideologijama ukljucujuci i anarhiju.

Stranger (ZG)
grindcore mlade nade extremne glazbe u sad vec poznim godinama



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: