Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mame i kćeri svih generacija zablistale na slavonskoj modnoj pisti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.11.2019. 10:15 
Naslov:  Mame i kćeri svih generacija zablistale na slavonskoj modnoj pisti
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mama od 76 godina i njezina kćer od 57, djevojčice od pet godina i njihove mame od 25, modni trendovi prilagođeni različitim prigodama i po cijenama koje su oduzimale dah… tako bi se najjednostavnije mogla opisati modna revija sa stilisticom Almom Premerl Zoko održana u najstarijem trgovačkom centru ex Mercator, Gacka 10 koji je bio još jednom velika modna pista za modele amatere

Kako se odjenuti za najhladniji dio godine, koliko je slatko kad mame i kćeri nose istu boju i stil odjeće, ali i koje su odjevne kombinacije u kojima ispratiti ovu i dočekati novu 2020? Na sva ova modna pitanja odgovore su pronašle brojne Osječanke koje su sudjelovale u već tradicionalnoj modnoj reviji.



U ponudi trgovina koje se nalaze u ovom centru stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko odabrala je outfite za čak 18 različitih parova i generacija mama i kćeri. Njih je Alma voditeljski vodila kroz tri izlaza pokazujući preporuke za dnevni zimski look, kombinacije za zabave u prosincu, ali i spojeve haljina i kaputića koji su proteklog vikenda bili na posebnom popustu.

U zabavnom dijelu ove revije sudjelovala su i dva kultna osječka plesna kluba. Mali i veliki plesači iz plesnog kluba Broadway i Mia & Studio Dalal s nastupom trbušnih plesačica i zumba formacije.



Kako bi svi modeli zablistali na pisti, u beauty korneru by Catrice Dorotea i Maja iz Studia Doroty pokazale su kako izgleda jesenski look, a jače polovice su u Movember korneru by Afrodita počešljali svoje brkove i brade i isprobali nove proizvode iz Afrodita cosmetics men linije.



Čiji su brendovi viđeni na modnoj pisti? Mana kombinacije za male modele i njihove mame, odlična ponuda Modianinog brenda Montecristo čije su hlače, haljine i jakne bile modni imperativ za kupovinu nakon revije. Konzum je i ovaj put oduševio odličnom bazom svakog odijevanja - kvalitetnim hulahupkama, rubljem i modnim detaljima, dok je ponuda stranih brendova po odličnim cijenama Moda sport outleta izazvala ovacije publike. Kako moda ide i uz finu kavu svi su se modeli prije revije okrijepili napitcima iz Caffe bara Biberon, dok je Vinkoprom svojim zimskim ukrasima dekorirao cijelu pistu.


[img]http://cdn-vps.osijek031.com/slike/novosti_2019_11/2019_11_18_modna_revija_mame_i_kceri_nikola_zoko_490-10.JPG[/img
]










Tekst: Dorijan Elezović
Foto: Nikola Zoko


Najava: Gacka 10, ex Mercator: Revija mame i kćeri

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: