Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Premijera dječje predstave, natjecanja, popusti, nagrađivanja… sve u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.11.2019. 11:34 
Naslov:  Premijera dječje predstave, natjecanja, popusti, nagrađivanja… sve u Portanovi
17.11.2019. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Omiljeni trgovački centar naših sugrađana opet nudi pregršt zabave za sve uzraste.

Ovaj vikend u akciji je Portoš, a onda se zna da je nagrađivanje u pitanju. Slučajnim odabirom odabrat će posjetitelje koje će nagraditi beplatnim shoppingom, a iz Portanove kažu da će za vikend potrošiti gotovo 5.000 kn na pojedinačne račune posjetitelja… Savjetujemo da se Portošu negdje nađete na putu ovaj vikend!



U nedjelju 17. studenog 2019., u 11 sati, na dobro poznatoj lokaciji na 1. katu Portanove očekuje vas predstava Pliva patka preko Drave Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića koja će u Portanovi imati svoju premijernu izvedbu. Ovaj put na sceni nećete gledati obične priče. Predstava je sastavljena od igara, brojalica, zafrkancije i ustihovljenih zgoda i nezgoda kroz koje su prolazile generacije djece u Hrvatskoj. Mnogi od odraslih sjetit će ih se i ponovno ih proživjeti što je odličan poziv svim mama, tatama, tetama, bakama i djedama da se zadrže i sa najmanjima uživaju u ovom zabavnom nedjeljnom prijepodnevu u Portanovi.



A vrlo uskoro, već sljedeći vikend (23. i 24. studenog 2019.,) priprema se još jedan Vikend mama, tata i beba u Portanovi. Tijekom cijelog vikenda bit će organiziran shopping s popustima, a u subotu 23. studenog 2019., od 16 do 19 sati najzabavnije natjecanje na svijetu! U ulozi natjecatelja bit će bebe od 9 do 18 mjeseci, a natjecat će se u puzanju. Bebači će biti podijeljeni u 3 kategorije, a najbrža tri puzača u svakoj kategoriji osvajaju novčane nagrade za shopping u Portanovi. Svi ostali prijavljeni dobit će diplomu za sudjelovanje i slatke poklone dm-a, Polleo sporta, Polarisa, Podravke, Bebimila i ostalih sponzora. Da bi vaš bebač sudjelovao u ovom zabavnom natjecanju – morate ga prijaviti i to najkasnije do 20. studenog.

Prijave se zaprimaju putem e-maila: portanova[at]portanova[dot]hr



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: