Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek: Otvorenje izložbe "ARTceleracija"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.11.2019. 10:52 
Naslov:  Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek: Otvorenje izložbe "ARTceleracija"
11.11.2019. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak 11. studenog 2019. u 13 sati održat će se otvorenje izložbe pod nazivom “ARTceleracija”. Izložba će predstaviti studentske radove dvanaestero izlagača, bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, koji su sadašnji ili nekadašnji studenti Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Svake godine značajan dio upisanih studenata na Odsjek za vizualne i medijske umjetnosti pri Akademiji za umjetnost i kulturu, čine upravo nekadašnji učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna. S ciljem razvoja dosadašnje međuinstitucionalne suradnje te kvalitetnijeg informiranja i motiviranja budućih studenata, organizirana je prva ovakva izložba u prostoru škole.

Izložba je dio projekta “Akademija na turneji“ u sklopu kojega Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku radi na svojoj vidljivosti među maturantima u Osijeku i regiji. Radi se o inovativnom konceptu promoviranja studija unutar kojega Akademija na principu turneje obilazi škole predstavljajući bogate nastavne, umjetničke i znanstvene kapacitete i ponudu Akademije.

Izložba će trajati do 18. 11. 2019.

Izlagači: Valentina Damjanović, Niko Grgić, Josip Jelenčić, Ena Krnčević, Jasmin Mišković, Minja Mitrović, Iva Muškić, Dejana Narančić, Luka Petrak, Josip Pratnemer, Antonio Rendulić, Anton Šarić.

Koordinatorice izložbe: Kristina Marić, asistentica; Margareta Lekić, umjetnička suradnica


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: