Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: Dregermajster & Manda

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.11.2019. 15:25 
Naslov:  Club Exit: Dregermajster & Manda
08.11.2019. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u clubu Exit:

Petak, 8. studeni 2019.
U petak, 8.11., ponovno nam se vraćaju poznati zagrebački hip-hoperi Dregermajster Crew koji će pružiti pravi erotski doživljaj vašim ušima. Kao predgrupa nastupa mladi donjogradski reper Manda s novim i tvrđim materijalom. Počinjemo od 22h, a završavamo kad nas zaštitari izbace. Više o izvođačima:

Dregermajster Crew je audio-seks super grupa koja djeluje od 2008. u raznim formacijama, hrvatski Wu-Tang, na steroidima. U njen djeluju članovi nekih od poznatih hrvatskih rap grupa: BLAW:BLAW, ACC, Fetbojsi, Gamacid, TDK, K.R.A.S.T., Djubre&Kali, ONI, Sinestet, Kid&Smajl, K.L.U.B., a među aktivnim i bivšim članovima su i DJi te organizatori zagrebačkih večeri s korijenom u Hip Hopu: Fat Gold, Samo Kaos, Mad Ting, Phat Kset, Rap Slušaonica i Juicy. Glazbenu palicu Dreger je od 2008. do 2018. držao Kiddara te je pod njegovim glazbenim vodstvom izašlo 4 albuma(Str8 From The Klet (2010), Ekipa Za Očevid (Slučaj Za Anale), Rostna Piva & Mlada Prknad (2012), Šampionat 2013: Borba Frente, Borba!(2013)), a 2018. glazbenu palicu preuzima Zembo Latifa. Momentalno djeluju iz Dregerbojsi studija gdje spremaju 5 album, ali i prvi album 2.0 Dregermajster postave. Članovi kolektiva su: Zembo Latifa, Želko, Bili, Johnie, Djubre, Rafaelo i Marac. Do sada kao najavu za novi album su izbacili singlove "2.0" i "Baterije" za koje imaju i vizalno atraktivne spotove. Zadnji singl prije albuma je "Sve Znam" koji je podigao audio-vizualnu ljestvicu grupe. Na prvi rođendan DregerBojsi studija, 08.03.2019. izdaju svoj 5. studijski album nazvan "Dregerovo". Album je nastao u proteklih godinu dana DregerBojsi studija, a za muzički pravac su odgovorni Zembo Latifa i Luka Kamatarko.

Manda:
mladi osječki reper koji vam poručuje samo jedno: "Dante jebao te vrag, prošao si pakao, nećeš Donji grad!".

Upad: 30 kuna



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: