Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dom tehnike: Predavanje "Kubernetes: Moving Containers into Production"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.10.2019. 10:19 
Naslov:  Dom tehnike: Predavanje "Kubernetes: Moving Containers into Production"
30.10.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu, 30. listopada 2019. u Domu tehnike održat će se predavanje "Kubernetes: Moving Containers into Production" koje će održati Željko Trogrlić. Predavanje počinje u 18:00 sati.

Dijeljenje aplikacija na hrpu kontejnerskih mikroservisa činilo se lako. Sada morate sve te kontejnere održavati i držati na životu u produkciji. A što je sa skaliranjem? Mikroservisi bi se trebali skalirati, zar ne? Kubernetes je tu da vam učini život lakšim.

O predavaču:
Željko Trogrlić softverski je arhitekt s više od 20 godina iskustva u Java ekosustavu i međunarodnim projektima u distribuiranim timovima. Glavne poslovne domene: telekomunikacije i transport.

Usmjeren na poboljšanja u proizvodnji softvera: kao član Agile odbora u "Fortune Global 500" tvrtki, sudjelovao je u definiranju i provedbi agilnog procesa.

U slobodno vrijeme predaje i organizira okupljanja kao dio inicijative Osijek Software City Code Camp. Trenutno radi kao neovisni IT savjetnik.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: