Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječko-baranjska županija uložila više od 5,3 milijuna kuna u sportske terene i dječja igrališta

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65699
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.10.2019. 8:39 
Naslov:  Osječko-baranjska županija uložila više od 5,3 milijuna kuna u sportske terene i dječja igrališta
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječko-baranjska županija u cilju podizanja svijesti o važnosti sporta i dostupnosti sportske infrastrukture stanovnika jedinica lokalne samouprave ulaže znatna sredstva u izgradnju i opremanje športskih terena i dječjih igrališta.

Tako su tijekom prošle i ove godine završeni radovi na izgradnji i opremanju školskih igrališta srednjih škola u Našicama i Đakovu. Na školskom igralištu Srednje škole Isidora Kršnjavog u Našicama izvedena je rekonstrukcija športskog terena i atletske staze, ugrađena je sportska podloga te postavljena nova rasvjeta. Ukupna ulaganja Osječko-baranjske županije vezano uz rekonstrukciju i opremanje ovog školskog igrališta iznosila su 4.247.966,33 kune.

Na školskom igralištu koje koriste đakovačke srednje škole (Gimnazija A. G. Matoša, Ekonomska škola Braće Radić i Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo) rekonstruirana je atletska staza, ugrađena sportska podloga na atletskoj stazi te je izvedena rasvjeta igrališta ukupne vrijednosti 1.130.099,30 kuna.

Ulaganjima ovog tipa omogućuje se kvalitetnije provođenje športskih aktivnosti kako učenika, tako i profesionalnih sportaša i rekreativaca.

Značajna sredstva Osječko-baranjska županija ulaže i u izgradnju i opremanje dječjih igrališta. Opremljena su i dana na korištenje dječja igrališta u Potnjanima, Laslovu, Feričancima, Torjancima, Semeljcima, Dopsinu i Vuki te u Ivanovcima i Beketincima, a do kraja godine bit će predana na korištenje i stanovnicima Bolmana i Podravske Moslavine. Ukupna vrijednost ovih radova iznosi 991.528,60 kuna.

Ovime je još jednom vidljiva briga Osječko-baranjske županije za ravnomjeran razvoj jedinica lokalne samouprave na svom području.







Tekst i foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: