Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kod Vodenih vrata: Yoga na otvorenom [listopad, 2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65699
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.10.2019. 9:21 
Naslov:  Kod Vodenih vrata: Yoga na otvorenom [listopad, 2019.]
29.10.2019. 15:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U utorak, 29. listopada 2019. s početkom u 15:30 sati kod Vodenih vrata održat će se Yoga na otvorenom.

Dragi svi, i ove godine vježbamo yogu na otvorenom!

Upijamo posljednje zrake sunca prije kiša i kratkih jesenskih dana, kupamo se još malo u ovoj divnoj sunčanoj (i yogijskoj:) energiji na lijevoj obali Drave, u blizini vodenih vrata, u utorak, 29.10. u 15:30 prije nego što zađe sunce.

Sat je besplatan i otvoren za sve stare i nove, poznate i nepoznate, za sve ljubitelje Yoge i one koji će to tek postati!

Jedini preduvjet za dolazak je nošenje vlastite prostirke za vježbanje i topla i slojevita udobna odjeća i obuća.

Nalazimo se kod vodenih vrata u 15:20. Prijava nije potrebna, a sat (Vinyasa Flow) je prilagođen i za one koji dolaze po prvi put!

Povedite članove obitelji, prijatelje, djecu, svi su dobrodošli! Sat će voditi Nikolina Lukačević, učiteljica Yoge (RYT 200)

O voditeljici:
Rođena sam 1985. u Osijeku gdje sam završila Filozofski fakultet. Nakon završenog fakulteta, upisujem Školu osobnog razvoja gdje se počinjem intenzivnije upoznavati na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Usporedno sa školom otprilike u isto vrijeme, krećem vježbati yogu.

Iako se interes za radom na sebi javio još u srednjoj školi gdje sam počela proučavati psihologiju i budizam, tek kasnije kroz yogu, spajam istočna znanja sa zapadnim. U yogi pronalazim dio sebe koji je svjestan, prisutan, sretan i u miru. Yoga nije samo tehnika za razvijanje svijesti – ona može biti jako zabavna! Volim uranjati u sebe, biti u promatraču, razvijati ljubav prema sebi i svjesno se gibati. Volim vidjeti ljude kako rastu. Kad nakon yoge sjaje iznutra. Kad su duboko dirnuti i povezani sa svojim tijelom i osjećajima. Nema ništa ljepše od toga kad smo autentični i kad se takvi pokažemo. Kad sloj po sloj otkrivamo i upoznajemo sebe. I kad se sa svakim satom malo više volimo. Kad samo bivamo i dišemo, kad se igramo i istražujemo. Kad smo ranjivi i snažni i kad se osjećamo živi!

2015. završavam obuku verificiranu od ministarstva znanosti i športa RH za voditelja yoge, a 2016. školu za yoga trenere u Somboru (hatha yoga).

2019. završavam edukaciju kod Snježane Nine Vukas za Vinyasa učitelja (RYT 200).



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: