Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječka Graditeljsko – geodetska škola sudjeluje u Erasmus + projektu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65650
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2019. 10:13 
Naslov:  Osječka Graditeljsko – geodetska škola sudjeluje u Erasmus + projektu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Graditeljsko – geodetska škola iz Osijeka od ove godine sudjeluje u Erasmus + projektu kao škola partner, zajedno sa školama iz Rumunjske, Španjolske i Turske. Projekt pod nazivom „Strategije motivacije za poboljšanje školskih, profesionalnih i socijalnih kompetencija učenika te smanjenje učestalosti odustajanja od redovnog školovanja“ trajat će dvije školske godine, tijekom kojih će učenici svih škola međusobno surađivati na radionicama te kroz posjete zemljama partnerima razviti socijalne i profesionalne vještine. Ukupno će sudjelovati 120 učenika i nastavnika iz navedenih zemalja.

Od 18. – 21. listopada održao se prvi sastanak u Rumunjskoj na kojemu su sudjelovale nastavnice Sanja Vukelić, mag. educ. i Ksenija Kralj, dipl.ing. te su dogovorene smjernice projekta.

U projektu će sudjelovati ukupno 16 učenika i 8 nastavnika iz Graditeljsko – geodetske škole, koji će posjetiti zemlje partnere projekta. Ovo je odlična prilika za usavršavanje profesionalnih i radnih vještina, te upoznavanje različitih kultura i metoda rada. Osnovni cilj projekta je potaknuti samopouzdanje učenika, razviti pozitivne stavove prema učenju i školovanju i motivirati ih za nastavak školovanja. Pomoću različitih metoda učenja i radionica namijenjenih učenicima i nastavnicima praktičnom primjenom teorijskih znanja unaprijedit će se proces učenja svih sudionika.



Tekst i foto: Graditeljsko - geodetska škola Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: