Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad Osijek dobio prestižnu nagradu Globallocal za poticanje razvoja poduzetništva

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.10.2019. 13:10 
Naslov:  Grad Osijek dobio prestižnu nagradu Globallocal za poticanje razvoja poduzetništva
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Svjetskom kongresu poduzetnika 2019., Grad Osijek dobio je međunarodnu nagradu Globallocal za ulaganje u razvoj poduzetništva i stvaranje dobrog poslovnog okruženja.

Osijek je jedan od 16 hrvatskih gradova i općina dobitnika u kategoriji lokalnih zajednica, a ostali su: gradovi Donji Miholjac, Crikvenica, Ozalj, Valpovo, Pregrada, Pazin i Oroslavlje te općine Bartonigla, Kostrena, Konšćina, Kneževi Vinogradi, Erdut, Medulin i Karlobag.

Odluku o pobjednicima u pet kategorija donio je Odbor za međunarodnu nagradu Globallocal, koji se sastojao od osamnaest stručnjaka iz devet zemalja iz područja ekonomije, marketinga, menadžmenta, financija, sociologije, poduzetništva, prava, arhitekture, ekologije, lokalnog i regionalnog razvoja itd. Hrvatsku su predstavljali prof. Slavica Singer i prof. Velimir Srića.

U obrazloženju nagrade istaknuto je kako je dugoročni cilj projekta Globallocal organizirano i kontinuirano nagrađivanje naprednih i vrijednih, te poticanje drugih, manje naprednih zajednica i institucija da unaprijede svoj rad u korist ubrzanijeg i održivog razvoja poduzetništva.

U kratkoj objavi na svom Facebook profilu, osječki gradonačelnik Ivan Vrkić izjavio je: „To nam je priznanje za dosadašnje napore, ali i poticaj za dalje“.



Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivan Vrkić/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: