Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Izlaganje nalaza istraživanja "Iskustva psihijatrijske hospitalizacije iz hrvatskih bolnica"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.10.2019. 8:58 
Naslov:  GISKO: Izlaganje nalaza istraživanja "Iskustva psihijatrijske hospitalizacije iz hrvatskih boln
28.10.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, u ponedjeljak, 28. listopada 2019. godine s početkom u 18.00 sati organizira Izlaganje nalaza istraživanja "Iskustva psihijatrijske hospitalizacije iz hrvatskih bolnica" magistre pshijatrije Martine Barbiš. Izlaganje će biti održano u prostoru Austrijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

U istraživanju je sudjelovalo 214 osoba koje su imale iskustvo psihijatrijske hospitalizacije u različitim bolnicama u Hrvatskoj. Bit će izložena njihova pozitivna i negativna iskustva s psihijatrijskim osobljem, njihova iskustva (ne)poštivanja etičkih načela od strane psihijatrijskog osoblja te podaci o njihovoj samostigmatizaciji. Bit će prezentirane i njihove pozitivne i negativne kritike psihijatrijskog sustava, osoblja i hospitalizacije. Na koncu će biti iznesena mišljenja sudionika istraživanja o tome što bi hospitaliziranim osobama istinski pomoglo od strane psihijatrijskog osoblja i u terapiji.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: