Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tužan kraj potrage: Tijelo nestalog Denisa Biljana izvučeno iz Drave

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.10.2019. 10:32 
Naslov:  Tužan kraj potrage: Tijelo nestalog Denisa Biljana izvučeno iz Drave
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prije desetak dana diljem Osijeka pojavili su se leci u kojima su ljudi zamoljeni da dostave bilo koje informacije o 19-godišnjem Denisu Biljanu iz Orahovice, studentu socijalnog rada na Pravnom fakultetu u Osijeku, čiji je nestanak prijavljen PU osječko-baranjskoj 11. listopada.

Toga dana Denis je otišao iz kuće u Divaltovoj ulici u kojoj je znajmio sobu tek dva dana ranije i od tada ga nitko nije vidio, a na pozive uspaničene majke nije odgovarao. Policija je odmah započela potragu za nestalim mladićem, no ona je bila bez rezultata sve do prije nekoliko dana kada je Denisovo beživotno tijelo pronađeno u rijeci Dravi, nedaleko od Nemetina.

Iz PU dobili smo kratko priopćenje koje glasi: „U jutarnjim satima 19. listopada 2019. godine uz obalu u rijeci Dravi u Osijeku pronađeno je mrtvo muško tijelo. Identifikacijom je potvrđeno da se radi o mrtvom tijelu 19-godišnjeg hrvatskog državljanina, čiji je nestanak prijavljen 11. listopada 2019. godine. Obdukcijom je utvrđeno da nema tragova nasilne smrti u smislu kaznenog djela“.

U ime portala Osijek031 obitelji izražavamo najdublju sućut.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: