Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Slamanje X: No No Instigator, Žblj Mozaik, izložba ilustracija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.10.2019. 13:11 
Naslov:  Slamanje X: No No Instigator, Žblj Mozaik, izložba ilustracija
31.10.2019. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Slamanje je kulturni projekt nastao suradnjom udruge Slama i benda Harvo Jay. Provodi se kao cjeloviti umjetnički program vizualnih, glazbenih i glazbeno-scenskih umjetnosti. Slamanje će se održati u četvrtak, 31. listopada 2019.

Za prvi jesenski događaj očekuje vas:

Izložba:
Izložba studentica 2. godine diplomskog studija Ilustracija na UAOS-u. Obuhvaća razne teme i tehnike ilustracija, od tradicionalnih do digitalnih ilustracija, kao i stripa. Radovi obuhvaćaju događaje iz života, slobodne teme te vježbe s različitih kolegija. Autorice navode kako žele osječkoj publici približiti ovu umjetničku granu kojom se bave, te na taj način aktivirati nove talente da uz zabavu i umjetnički rad predstave ono što našem gradu nedostaje.

Autorice:
Dora Kralik
Ena Vladika
Jelena Vučković
Kristina Penava

Otvorenje izložbe je u 20h!

Svirka:
Žblj Mozaik (Zg)
Žblj Mozaik je zagrebački lo-fi/no wave/noise r'n'r duo koji djeluje kraće vrijeme, ali već iza sebe imaju jedan album i desetke nastupa po regiji. Pjesme su im kratke, brze i logično nelogične, te izazivaju nervozu i epileptično plesanje.

No No Instigator (Zg)
No No Instigator je zagrebačka post-punk/alternative rock trojka koja okuplja neka poznata lica s domaće underground scene. Postoje od 2016. godine i do sada su odsvirali 50-ak koncerata u desetak država (Slovenija, Srbija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Švicarska, Bugarska…). Iza sebe imaju jedan diy EP i jedan album. Pjesme su im na engleskom i hrvatskom jeziku, a u svirci se, osim klasične postave bas, bubanj, gitara, ponekad koriste i ritam mašinom. Zvučno podsjećaju na staru gardu post-punk bendova s kraja 70-ih i početka 80-ih godina (Joy Division, The Cure, Sonic Youth, Paraf, Dobri Isak…). Mračno, plesno, pomalo punky, pomalo popish.

Ulaz je otvoren za sve članove udruge, a podupirućim članom postaje se učlanjenjem u iznosu od 15 kn.

Svojim dolaskom podržavate razvoj mladih umjetnika, glazbenika, organizatora kao i cjelokupne nezavisne scene. Hvala vam!

Slamamo se!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: