Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki karataši odlični na natjecanju "26. Memorijalni karate kup Slavonski Brod 2019."

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.10.2019. 10:10 
Naslov:  Osječki karataši odlični na natjecanju "26. Memorijalni karate kup Slavonski Brod 2019."
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer je u Slavonskom Brodu održan 26. Memorijalni karate kup Slavonski Brod 2019. na kojemu je nastupilo 552 natjecatelja/ki iz Slovačke, Slovenije, BiH i Hrvatske.

Karate klub Hrvatski Sokol:
Zanimljivost ovog natjecanja je prijateljski nastup seniorskih reprezentacija Slovačke, BiH i Hrvatske u disciplini kumite, ali ne manje važna činjenica u nastupu 17 natjecatelja invalida iz BiH i Hrvatske. U kategoriji KATA nastupilo je 197 natjecatelja, puno manje nego u kategoriji KUMITE.

Mladi kataši/ce iz KK Hrvatski sokol Katia Šegavčić, Ema Alšić i Fran Seligman nastupili su svak u dvije kategorije. Najzahtjevnije natjecateljice u kategoriji mlađe kadetkinje i kadetkinje imala je Katia Šegavčić koja je za osvajanje odličja morala odraditi 9 vrlo zahtjevnih majstorskih kata, i osvojila jedno srebrno i jedno srebrno odličje.

Fran Seligman je u svojim kategorijama imao vrlo dobrog mladog Slovaka iz Shito ryu stila i pored solidnog nastupa morao se zadovolji jednim srebrnim odličjem.

Najmlađa naša katašica Ema Alšić u svom nastupu za mlađe učenice u finalu je za suparnicu imala mladu natjecateljicu iz BiH koja je bila uspješnija i Ema se morala zadovoljiti osvajanjem srebrnog odličja. U manje zahtjevnoj kategoriji učenica( kategorija po pojasevima) dominantno je osvojila zlatno odličje.

I ovaj nastup je potvrdio dobru formu naših katašica i kataša, ali čeka nas još puno treninga i nastupa do podizanja forme za nastup na Prvenstvu Hrvatske, sredinom mjeseca veljače 2020. Čestitke našim katašima za osvojenih 5 odličja. I na ovom nastupu natjecatelje je vodio njihov trener, a roditeljima zahvala na opetovanoj suradnji!



Karate Akademija Osijek
Među velikom konkurencijom medalje za Karate Akademiju Osijek osvojilisu :

Borbe
Bartol Klanac učenici do 46kg 3.mjesto
Chiara Majić učenice do 36 kg 3.mjesto
Ivan Stranjak ml.kadeti 48kg 3.mjesto
Karla Karačić ml.kadetkinje + 55kg 3.mjesto
Patrik Ifko seniori open 3.mjesto
Domagoj Matković seniori open 3.mjesto

Seniori do 67 kg zaustavljen u I.kolu.

U borbi za treće mjesto zaustavljen je Mihael Mikolin učenici +46kg koji je izgubio 3:2 na čudnu odluku sudaca te zauzeo 5.mjesto.
Korak do medalje ovaj put ostao je Luka Mandić učenici do 42 kg.
Još su nastupili Luka Škripić učenici +46kg
Kojo je nažalost izgubio od nešto spremnijeg borca
Ekipu na natjecanju vodili su treneri Patrik Ifko i Domagoj Matković, A suci na natjecanju bili su Tomislav Franjić i Goran Mesić.

Čestitke cijeloj ekipi na kvalitetnim borbama i radu koji ste prikazali. U nove pobjede još jače!





Tekst i foto: Zvonko Biondić, Goran Mesić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: