Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



BMW-om se zabila u terasu kafića Valentino!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.10.2019. 17:32 
Naslov:  BMW-om se zabila u terasu kafića Valentino!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Neobična prometna nesreća dogodila se jučer u prijepodnevnim satima u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Osijeku, točnije ispred popularnog osječkog kafića Valentino.

Kako smo obaviješteni iz PU Osječko-baranjske, jučer u 10:18 sati policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Ulici kardinala Stepinca.

29-godišnji hrvatski državljanin uključivao se u promet teretnim automobilom na kolnik. Prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom na koji se uključuje te je prednjim desnim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila kojim je upravljala 57-godišnja hrvatska državljanka iz Osijeka. Od siline udara osobni automobil odbačen je i udario je u sjeverni dio drvene terase ugostiteljskog objekta.

57-godišnja vozačica osobnog automobila lakše je ozlijeđena, a pružena joj je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje je zadržana na liječenju.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 29-godišnjeg vozača teretnog automobila nadležnom državnom odvjetništvu policijski službenici podnijeli su izvješće o počinjenom prekršaju.

Inače, riječ je o popularnom kafiću koji je vrlo živo i prometno mjesto u prijepodnevnim satima, no na svu sreću u trenutku ove nesreće na terasi „Valoša“ nije bilo gostiju inače bi posljedice zasigurno bile mnogo teže.

Djelatnici kafića brzo su popravili drvenu ogradu tako da se danas na terasi kafića „cugalo“ kao da se ništa nije dogodilo.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Mario Romulić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: