Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Tvrđi otvoren Salon i Knjižnica Akademije za umjetnost i kulturu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.10.2019. 9:33 
Naslov:  U Tvrđi otvoren Salon i Knjižnica Akademije za umjetnost i kulturu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Tvrđi u zgradi Rektorata otvoren je Salon i Knjižnica Akademije za umjetnost i kulturu. Predstavljena je knjiga Roberta Raponje „Pisma studentima” i najavljen niz događanja, a već u srijedu otvara se izložba studenata i profesora Akademije.

Dnevni boravak za studente, profesore i sve građane Osijeka u kojem će se dobro osjećati i uživati u riječima, glazbi i likovnosti – tako novootvoreni prostor opisuje dekanica Helena Sablić Tomić. U zgradi Rektorata u Tvrđi smještena je knjižnica Akademije, a prostor će služiti za promocije i predstavljanja, koncerte i izložbe.

Tako se već u srijedu u 12 sati otvara izložba studenata i profesora Odsjeka za vizualne i medijske umjetnosti Akademije za umjetnost i kulturu.

Salon je otvoren promocijom knjige Roberta Raponje „Pisma studentima” u kojima ih profesor potiče na ostvarenje kreativne slobode. Na prvom semestru u 15 tjedana koliko profesor Raponja predaje glumu na Odsjeku za kazališnu umjetnost, napisao je po dva pisma tjedno i završno pismo prije ispita želeći ohrabriti i potaknuti studente da temeljitije, bolje i predanije studiraju, da se posvete jednom od najprivilegiranijih studija, studiju glume. Generacija kojoj su pisma pisana sada je na 5. godini, a pisma su ukoričena kako bi pomogla svim studentima na početku njihovog glumačkog oblikovanja.



Tekst i foto: Radio Osijek / IF

Najava:
Akademija za kulturu i umjetnost Osijek: Mjesec knjige 2019. [program]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
meandarOs
Offline
Ukupno postova: 184
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 16.10.2019. 16:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Otvoreno pismo ministrici znanosti Divljak radi ovakvih nakaradnosti Vas bi trebalo smijeniti ako vi ne smjenite njih!
Dnevni boravak za studente, profesore i sve građane Osijeka u kojem će se dobro osjećati studentice i studenti!
U zgradi Rektorata otvoren Salon Akademije za umjetnost i kulturu odnošaja profesora i studentica- osvrt! Info: http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=79819#ixzz62WUd1eMx
„Salon je otvoren promocijom knjige Roberta Raponje „Pisma studentima” i studenticama u kojima ih profesor potiče na ostvarenje slobode!“ (citat od): Dekanica Helena Sablić Tomić rekla je kako je ljubav u osnovi odnosa profesora i studenta (! da čovjek ne vjeruje ušima- ali ako znamo da je prof F*** sa studenticom, sada asistenticom UAOS fotografirao- mindžu dotične- za fotografiju „*ičkin DIM“, izloženu za Božić 2018., onda je sve jasno, a poslije toga s krupnijom studenticom (izbosne nalazioseiprije iposlije u Pepermintu), ova krupnija „fotografira“ s naušnicom u nosu, što prof izv. prof. art. fotografije Vladimir *relih UAOS F** jako godi!), a mržnja je ono manje. To je točno, u svakoj palanci samo je jeko znanstveno nakaradno; kako će profesor ocjenjivati studenticu objektivno, ako je u intimnoj vezi s istom i šlata ju? Kaže joj draga digni malo nivo – explicitnog izlaganja dolje gore. Nikako, ne može objektivno. Ali to dekanicu niti ne zanima, ona zna dobro kako je bilo s vezom profesorice na Pedagoškom fakultetu (poznate spisateljice koja piše o šuškavcima Autorica: *ulijana *atanović |Naslov: Zašto sam vam lagala – a ona zna da je to zbog ljubavne veze s g REM om –opet pop grupa) i studenta saše *opljara, kojemu se usta iskrivila dok je zadovoljio profesoricu (danas to možete vidjeti na vijestima nove tv). Ali ono što je zgodno da je ta utješna nagrada za prof *ulijana *atanović došlo nakon ljubavne veze s Goran Rem-OM. A poznato je da i REM imao više veza studenticama i jedna je zavšila pop rock brakom sa svojom studenticom SLADE (we all crazy now), što je dobro da se ubaci malo muzike. Eto, zato je Dekanica Helena Sablić Tomić, za dobro barenje komada, ubacila na ovo otvorenje javnog dnevnog boravka na UAOS (ništa više po hodnicima i wc) Chopana, pa onda malo čitanja uz gitaru tekstovčića prof Roberta Raponje „Pisma studentima” i studenticama. Inače na predstavljanju knjige bio je izaslanik rektora (rektor bosanac bio ubosnipaposloNjega) koji je razgoračenih očiju šarao po studenticama, pa se zahvalio raponji riječima: „i mi drugi profesori trebali bi prihvatiti ovu metodu općenja sa studentima i studenticama (valjda je shvatio to obostrano kao LGB, i možda i tako jeste- tvoj voljeni prof raponja, piše studentici: tvoj zahvalan profesorčić raponjčić i tako dalje kako se piše u intimnim pismima svojim ljubavima!).
Ovaj osvrt je otvoreno pismo ministrici znanosti Divljak radi ovakvih nakaradnosti i znanstvenih neprirodnosti koje se jednostavno ne sankcioniraju na Balkanu, (a niti na Zagrebačkom sveučilištu, poznati su brakovi s AF Nikola Filipović sa studenticom Davorkom, pa još nekoliko takvih egzekutora oralnog odgovaranja s 3 kata AF, a o filozofskom, stomatološkom i dr. da ne govorimo.) Kako može jedna dekanica UAOS raditi ovakve nakaradnosti i još ih štampati u knjigu, uz one gluposti biciklom kroz Meandar, Um(J) etnost i sl. Kakve veze ima kratka priča s glumom (njen znanstveni rad), slikarstvom, kiparstvom, nikakve. Dakle, ona je dekanica već više mandata zato što je progonila šoviniste dok je bila precednica omladinske organizacije Oceka. To se inače zove intelektualni bordel koji se vodi na UAOS, a to je neprihvatljivo i sa najnižeg malograđanskog morala, i otvaranje lažnih salona s pismima studenticama je ispod svakog pristojnog nivoa. Molimo vas min. Divljak smjenite Elenu Tomić ili sebe, ne moramo svi bicklom kroz glavu, da ne umaramo studentice i studente. Info:

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: