Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječka tvrtka Mono studentima MATHOS-a nudi 3000 kuna stipendije i posao po završetku studija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65439
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.10.2019. 10:57 
Naslov:  Osječka tvrtka Mono studentima MATHOS-a nudi 3000 kuna stipendije i posao po završetku studija
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Uspješna osječka IT tvrtka Mono Software Ltd. i ove akademske godine dodjeljuje stipendije studentima Odjela za matematiku u iznosu od 3000 kn mjesečno.

Mono proizvodi napredna softverska rješenja s primjenom u medicini, farmaciji, bankarstvu, financijama, energetici i velikom broju drugih industrijskih sektora, s korisnicima u preko 70 zemalja svijeta. Četverostruki su dobitnici nagrade Zlatne kuna kao najbolja mala tvrtka u regiji, a nagrađivani su i kao jedna od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Centralne Europe. Direktor tvrtke Denis Sušac prošle je godine izabran za hrvatskog menadžera godine.

U budućnosti rast planiraju na implementaciji sustava koji u sebi sadrže elemente tehnologija strojnog učenja, podatkovne znanosti i sličnih naprednih područja.

Trenutno zapošljavaju preko pedeset stručnjaka za razvoj softvera, a prepoznajući kvalitetu obrazovanja na Odjelu za matematiku, njegovim studentima nude stipendiju i buduće zaposlenje.

Studenti stipendisti obvezni su proći edukacijski program i nakon završetka studija zaposliti se u Monu.

Svi zainteresirani za stipendiju trebaju poslati životopis na e-mail stipendije[at]mono[dot]hr. Natječaj je otvoren trajno, a prijave se evaluiraju prema redu pristizanja.



Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: